Bunu YouTube'da nasıl fark ettim?Arkadaşlar geçen gün önüme bir video geldi videoda bir uygulama tanıtıyordu uygulamayı indirdim açtım adam aynı anda 6 tane açıyordu ben 9 tane açtım hepsini 100KİŞİ İZLEZİN HER BİRİ 61 SANİYE VİDEOYU İZLESİN diye yazdım (gerçek anlamda yazmadım orada butonlarla ne kadar izlenmesi ve ne kadar süre izleneceği yazıyordu) 30 dk pcyi afk bıraktım analizlere geldim benim 6 saate 2 görüntülenme alan oyun videom 30dk de 90 izlenme ve 1,3saat izlenme geldi bugün denicem sabaha kadar afk bırakacağım eğer cidden olursa zaten oldu da 1000 görüntülenmeyi geçerse paylaşmayı düşünüyorum virüstotal / malwarebytes /windows defender ile taradım (3ü ile birlikte) hiçbirinde virüs çıkmadı artık izlenmeye para vermeye gerek yok.
yanda proxy için bölüm var fakat nasıl yapıldığını bilmediğim için araştırıyorumProxy list koydun mu programa eğer koymadıysan senden izlemiş sayar o izlemeler geri düşer....
uygulamanın yanında koca bi boşluk var bi sürü tuş var proxy list falan yazıyorProxy list koydun mu programa eğer koymadıysan senden izlemiş sayar o izlemeler geri düşer....
Hah Oraya List Ekleyeceksin işte kardeşimuygulamanın yanında koca bi boşluk var bi sürü tuş var proxy list falan yazıyor
varmı elinde proxy listHah Oraya List Ekleyeceksin işte kardeşimeğer eklemeden yaptıysan hep senin IP görür 96 saat içerisinde izlemeler silinir...
vpn kullansam?Hah Oraya List Ekleyeceksin işte kardeşimeğer eklemeden yaptıysan hep senin IP görür 96 saat içerisinde izlemeler silinir...
denemeyen m*ldır zatenBekliyoruz, deneyeceğim muhtemelen.
ss atayım istersen uygulama paralı sürüm fakat bazı kişiler satın alıp paylaşmışkanka bu dediklerin doğru olsa kimsenin izlenme kasmasına gerek kalmazdı bu kadar basit değil bu tarz şeyler ama dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?