Youtube izlenme hilesi buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ss atayım istersen uygulama paralı sürüm fakat bazı kişiler satın alıp paylaşmış
dostum özelden gelirsen sana private proxy verebilirim arkadaş para ile alıyor ben de twitch izlenme botunda spam botunda kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen gün önüme bir video geldi videoda bir uygulama tanıtıyordu uygulamayı indirdim açtım adam aynı anda 6 tane açıyordu ben 9 tane açtım hepsini 100 kişi izlesin her biri 61 saniye videoyu izlesin diye yazdım (gerçek anlamda yazmadım orada butonlarla ne kadar izlenmesi ve ne kadar süre izleneceği yazıyordu) 30 dk pcyi afk bıraktım analizlere geldim benim 6 saate 2 görüntülenme alan oyun videom 30dk de 90 izlenme ve 1,3saat izlenme geldi bugün denicem sabaha kadar afk bırakacağım eğer cidden olursa zaten oldu da 1000 görüntülenmeyi geçerse paylaşmayı düşünüyorum virüstotal / malwarebytes /windows defender ile taradım (3ü ile birlikte) hiçbirinde virüs çıkmadı artık izlenmeye para vermeye gerek yok.
link veririmisin

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Nasıl kullandılığını Anlamadım Ama Bekliyoruz Kral

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bu olay zaten çok önceden vardı bu olayın tek sıkıntısı izlenmeye puan veriyorsun seninde puan kazanman gerekiyor video izlemen,beğenmen gerekiyor ki puan kazanabilesin.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen gün önüme bir video geldi videoda bir uygulama tanıtıyordu uygulamayı indirdim açtım adam aynı anda 6 tane açıyordu ben 9 tane açtım hepsini 100 kişi izlesin her biri 61 saniye videoyu izlesin diye yazdım (gerçek anlamda yazmadım orada butonlarla ne kadar izlenmesi ve ne kadar süre izleneceği yazıyordu) 30 dk pcyi afk bıraktım analizlere geldim benim 6 saate 2 görüntülenme alan oyun videom 30dk de 90 izlenme ve 1,3saat izlenme geldi bugün denicem sabaha kadar afk bırakacağım eğer cidden olursa zaten oldu da 1000 görüntülenmeyi geçerse paylaşmayı düşünüyorum virüstotal / malwarebytes /windows defender ile taradım (3ü ile birlikte) hiçbirinde virüs çıkmadı artık izlenmeye para vermeye gerek yok.
hadi paylaş bekliyoruz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ama hesabın askıya alınması da söz konusu olabilir ki örnekleri de var deneme hesabından bu işlemı yapman da fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yerimizi aldık bekliyoruz reis böyle bi şeye çok ihtiyacım var

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eğer doğru ise baya iş görecektir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum ban tehlikesi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...