Youtube izlenme taktiği (tavsiye-yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI

Tavsiye Ederim Farklı Proxylerle İzlenme Kasıyor.Geceden Bırak Sabaha Artmış Olsun.
Tek Sıkıntı Güncel Proxy Arşivi Bul Her İzlenmede 1 Proxy Kullanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
enes batur video mu izledi ne bilem mark bana parmak atmış gibi gibi click bait yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk bende düşünüyorum uzun süredir internet de bir sorun olunca araştırınca pek birşey bulamadığın konuları bir kenarı yazıp ve bunlarla alakalı videolar çekip insanlara çözüm sunmayı düşünebilirsin bence efsane izlenme alırsın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
clickbait çok önemli kapak güzel olmalı bence insanları çeken o ve güncel olaylar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
En iyi olduğum konudur bu, Yazı fontlarını oyunun wallpaper'ını alıp güzel sarı bir yazı fontu kırmızı çizgili olacak ama koyacaksın. Çapraz bir şekilde olabilir karakterin yanınada yazı koyabilirsin. Ha birde etiketler var tabii. En çok aranan kelimeyi burdan bulup youtube etiket kısmına yapıştır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle bu ve bunun gibi fikirleri olan saygıdeğer gündemi takip etmeyen üşengeç topluluğu şunları aklınızda bulundurun
Aylık 2 milyardan aşşağı kazanacaksanız Yotube para kazanma açtığınız an tabiri caizse ebenize kadar gidecek devlet vergilerinden bir haber olmayın... yok yere borca girersiniz ve devletin bildiri verme gibi bir huyu yok dolayısı ile haberiniz dahi olmadan para kazanmayı açtığınız an devreye giren vergilerden aylık 800 vermeniz gerekiyor(2000TL'den önizleme yapılıyor) bu sadece youtube için içerik üretme ücreti paylaşım ücreti barındırma ücreti ofis ücreti vb.vb. siyaset amacı yok lakin devlet sizi bi güzel s**kmeden bırakmıyor para kazanmayı açtığınız an ortalama herşey dahil 1600 liraya yakın bir vergi çıkıyor ve evinize herhangi bir bildiri gelmediği için 1600 lira katlanarak 8-12 milyarı bulabiliyor buna istinaden her 2 ayda bir 2000 lira daha gecikme ücreti ve 3 ayda bir 2100 daha geliyor.

BU İŞE KAFA YORANLAR BU YORUMU OKUMADAN GEÇMESİN YOK YERE BORCA VE ZARARA GİRMEYİN.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şurada 100bin dahi izlenmesi olmadan bol keseden sallayan ve fikir veren arkadaşları dikkate alma ilk önerim para kazanmayı hiç açmaman eğer aylık 10Milyon izlenmen yok ise zira 2 milyar ve üstü bir ücret alamazsan sadece zarara girersin
Post automatically merged:

Tavsiye Ederim Farklı Proxylerle İzlenme Kasıyor.Geceden Bırak Sabaha Artmış Olsun.
Tek Sıkıntı Güncel Proxy Arşivi Bul Her İzlenmede 1 Proxy Kullanıyor.
kral video 20 görüntülenme :d ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tabikide orası öyle ama dediğimi okumadın sanırım güncel olaylar dedim devamında !!

bence bana kalırsa bu arkadaş çok haklı

Şurada 100bin dahi izlenmesi olmadan bol keseden sallayan ve fikir veren arkadaşları dikkate alma ilk önerim para kazanmayı hiç açmaman eğer aylık 10Milyon izlenmen yok ise zira 2 milyar ve üstü bir ücret alamazsan sadece zarara girersin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

kardeş sen 100bin izlendim mi ? bize burda nutuk atıyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz.

EngineerMode
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
başka youtuberlerin videolarını atman telif olayı getirebilir kendi videolarını atarsan hem kendini hemde kanalını geliştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
etiketlere önem ver kapakların ilgi çekici olsun clickbait yap(biraz kalleilikten zarar gelmez)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum youtubeun olayi, guzel edit, clickbait ve etiketler. Etiketleri iyi kullan ilgili icerikle ilgili her seyi ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...