Onaylı Üye
olabilir
ama clickbait bir yere kadar bir süre sonra insanları baymaya başlayacaktır buda hadi birkaç ay seni götürsün peki ya sonra?clickbait çok önemli kapak güzel olmalı bence insanları çeken o ve güncel olaylar
tabikide orası öyle ama dediğimi okumadın sanırım güncel olaylar dedim devamında !!ama clickbait bir yere kadar bir süre sonra insanları baymaya başlayacaktır buda hadi birkaç ay seni götürsün peki ya sonra?
kral video 20 görüntülenme :d ?
Tavsiye Ederim Farklı Proxylerle İzlenme Kasıyor.Geceden Bırak Sabaha Artmış Olsun.
Tek Sıkıntı Güncel Proxy Arşivi Bul Her İzlenmede 1 Proxy Kullanıyor.
tabikide orası öyle ama dediğimi okumadın sanırım güncel olaylar dedim devamında !!
Şurada 100bin dahi izlenmesi olmadan bol keseden sallayan ve fikir veren arkadaşları dikkate alma ilk önerim para kazanmayı hiç açmaman eğer aylık 10Milyon izlenmen yok ise zira 2 milyar ve üstü bir ücret alamazsan sadece zarara girersin
Post automatically merged:
kardeş sen 100bin izlendim mi ? bize burda nutuk atıyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz.Şurada 100bin dahi izlenmesi olmadan bol keseden sallayan ve fikir veren arkadaşları dikkate alma ilk önerim para kazanmayı hiç açmaman eğer aylık 10Milyon izlenmen yok ise zira 2 milyar ve üstü bir ücret alamazsan sadece zarara girersin
Post automatically merged:
evet ama tartışmakla uğraşmayacağım.kardeş sen 100bin izlendim mi ? bize burda nutuk atıyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz.