YouTube kanalı için sesi çeviren yapay zeka önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba, ben YouTube'da içerik üretmeye başlayacağım. İçeriğimin temel konusu -tarih, bilimsel olaylar, geçmişte yaşanan olaylar vb.- bu tarz konularla alakalı görseller ve kendi sesim ile sesli anlatım yapacağım ama sadece TR değil, globale oynamak istediğim için sesimi dublaj yapabileceğim bir yapay zeka arıyorum. Fiyatlar çok fazla uçuk olduğu için şu an bütçe ayıramıyorum. Ücretsiz 15-20 dakika sesimi çeviri yapabilecek bir yapay zeka biliyor musunuz? Fikirleriniz neler? Biraz yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sesini çevirme değilde metin okutma var bedava onları kllan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
rask.ai sitesine göz atmanı tavsiye ederim 29 dilde çeviri yapılabilr

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Brom onada metin yetmiyor tek videoda ortalama 10-15k metin çıkıyor. Şöyle bir yol izleyebilir miyim acaba bilmiyorum; mesela 5k metni free çevirebiliyorsun. Free 5k metin download etsem, ip resetleyip farklı bi mail ile bi 5k daha sonra bunları montajlasam olur mu? Kafamda deli sorular

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ciddi işler yapıcaksan her dile sözlü çeviri yapan bir uygulama vardı araştır istersen.

4FORTIORI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ciddi işler yapıcaksan her dile sözlü çeviri yapan bir uygulama vardı araştır istersen.
Temel olarak bana 4-5 dil çevirse yeter şimdilik. Maddi durumum olsa ücretli çok güzel yapay zekalar var onlara girişicem

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
  • Google Text-to-Speech: Google’ın metinden sese dönüştürme hizmeti, belirli bir kelime sayısına kadar ücretsiz kullanılabiliyor. Kullanımı kolay ve çeşitli dillerde ses seçenekleri sunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...