Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bot hesap satın alırsın muhtemelen organik hesaplar biraz pahalı
Önerilmen ölü bir hale gelir herhangi bir ana sayfaya çıkma gibi bir durumun pek olmaz
0. Hesaptan başlamak istediğin şeyler için gayet iyi olacaktır
Alacağın hesabın bot mu yoksa orjinal takipçi mi olduğunu anlaman çok zor. Risk alınmaya değmez bence bu kadar yüksek meblalar, bot olduğu anlaşılır ise şayet hesabın kapatılma ihtimali de var.
Ben şahsen önermem. Tandığım bir kişi bu işlerle ilgileniyordu. Satılan youtube hesaplarının çoğu bot basılarak kasılıyor. Bu durumda da hesap devredildikten sonra izleyici kaybediliyor doğal olarak. Eğer gerçek kitlesi olan bir youtube kanalı alacak olursanızda çok şey değişeceğini sanmıyorum. Kitle kısa sürede dağılır ve bu size pahalıya patlar, iyi günler.
Youtube çok dikkat ediyor hesap radara düşmüşse o 300bine de göstermez ki onlarda bot yüksek ihtimal onun dışı çok büyük risk hesabın 1 ay sonra ban yiyebilir herşey olabilir onun yerine videolarının kalitesini arttır derim