Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
para kazanmaya hazır hale gelmiş ufak bir hesap alabilirsin uygun fiyata ama çok takipçili bir şeye büyük paralar vermeni önermem. içeriğe para ayırman daha mantıklı gibi. ayrıca kimse para kazanması açılmış 100 200k takipçili yt hesabını öyle 10 20 bin liraya satmaz, 6 basamaklı bi rakama almış olursun ki o da düzgün iş yapmaz içerik değişirsen. en iyisi öyle paralara ticarete girmek
youtube algoritması hem basit hem karışık genelde bot atıyorlar abone izlenme ve beğenme için algoritma bozuluyor organik bir kanal bulamazsın kendin uğraşarak emek verirsen daha iyi olur
Youtube hesabı satın alırsan adam bu izlenmeyi ve aboneyi ne ile yaptı? Kanalın hangi kitleyi barındırıyor bunları bilmediğin için sen yeni bir video attığında direkt videolar izlenmeyebilir haberin olsun. Bana kalırsa sıfırdan temiz bir şekilde youtube kanalı açmak.
içerik farkından ötürü satın almak yerine kendin yeni açıp yükseltmelisin izlenmen düşer bu sebeple önerilmen düşer yani kanal yavaş yavaş düşer uğraştırır
satın almak yerine emekle kendine sıfırdan bir kanal açman daha sağlıklı olur, satın aldığın kişi epostayı geri alırsa bir zaman içerisinde tüm emeklerin çöpe gidebilir
aga ben öylebi salaklık yaptım sen yapma sırf 4000 saati olayı falan var diye aldım uğraşmamak için ne yaparsam yapayımbir türlü videolar izlenmiyor aktiflik yok ama alacağın yt hesabı zaten aktif olarak video atan bi kanalsa izleyici abone sayısına bakarak alabilirsin
bence satınmaz kanka twıch kapandı kıckden kapandı 1 hafta bekle oyle karar ver neden bunları dedım sımdı youtube hesapını satarsın bır bakmıssın alan kısıde sıkıntı eder satma bence