Cidden mi? Of beKanalının altına spam yorum atan oluyor muydu? Onlar da kanalın kapanmasına sebep oluyor.
Dude, if you cant help me why u comment my topic?thats very weird i am sorry i cant speak turkish or else i would have helped
Cidden mi? Of be
Dude, if you cant help me why u comment my topic?
Topluluk Kuralları ihtarı alan videolardan bazıları şunlardır: çıplaklık veya cinsel içerikli, şiddet içeren veya sansürsüz içerikli, zararlı veya tehlikeli içerikli, nefret söylemi içeren, tehdit içeren, spam içeren, yanıltıcı bilgiler, veriler içeren veya dolandırıcılık içeren videolar. Eren abinin de dedigu gibi spamdan dolayi siliniyor veya yaniltici bilgiler falan veriyorsan videolarda
Ya hile videosu olduğu için yada dediğin gibi yorumdan. Tam sponsorlar buluyorken gitme be kanal.Ne yazikki öyleO spam yorum atanlardan ben çok çektim. Eğer videoların topluluk kuralına uygunsa +18, şiddet içeren videolar değilse büyük ihtimal o sebepden dolayı ihtar yedin.
Ya hile videosu olduğu için yada dediğin gibi yorumdan. Tam sponsorlar buluyorken gitme be kanal.
Şimdi discordda birisi galeri kısmına fotoğraf atmış site google güvenli tarama tarafından zararlı olarak tespit edilince bütün videolardaki açıklamalarda da site olduğundan ihtar yemeye başlamışım. Şimdi bütün videoları gizledim. Discorda yönlendireceğim sonra siteye gideceklerHile videosundan dolayıda olabilir. Zamanında başlığı "nakit hack" yaptım diye wolftüden telif yemiştim![]()