YouTube kanalında birden fazla farklı içerik paylaşmak sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim kanal spor kanalı. Dövüş de bir spordur. Kanalımda hem Ronaldo editi hem de Mike Tyson editi hem de tarihi dizilerdeki kılıçlı sahneleri; Ertuğrul, Osman vs. editini yapsam konsepte uyar mı ve algoritmayı etkiler mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
kendine özgü ve devamlı içerik üretmeni tavsiye ederim ama eğer ortaya karışık bir şeyler yapacaksan kanalı ona göre düzene sok ronaldo editinin yanında diriliş ertuğrul editi pek yakışık almaz hele ki kanal spor kanalıysa

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendine özgü ve devamlı içerik üretmeni tavsiye ederim ama eğer ortaya karışık bir şeyler yapacaksan kanalı ona göre düzene sok ronaldo editinin yanında diriliş ertuğrul editi pek yakışık almaz hele ki kanal spor kanalıysa
kanal spor kanalı. ama dövüş boks da spora giriyor. genelde hep boks ve karate editleri çekiyorum mike tyson ipman vb. tarihi kılıç dizileride dövüşle alakalı bence. ama youtube algoritması nasıl karşılar bilmiyorum

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Algoritmayı etkileyeceğini zannetmiyorum, sonuç olarak bahsettiğin gibi 2side spor dalı. Ertuğrul, osman vb. gibi editleri shorts olarak mı paylaşmayı düşünüyorsun?

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sana abone olanlar için sorun olur. abone/izlenme oranın garip olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer her farklı spor dallarının editini paylaşıyorsan sadece edit sevenlerin karşısına çıkar bu hedef kitleni baya küçültür fakat hem futboll hemde edit olursa hem futboll kitlesini topalrsın hemde edit sevenleri. Senin yaptığın izlenmeyi düşürür ama bitirmez kaliteli yapıyorsan elbet bi kitlen olur ama normalinden daha az olur tabi. Sana tafsiyem illede 3ünü yapıcaksan 3 farklı kanal kur hangisi tutarsa ona yoğunlaş ama diğerlerini bırakma

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
shorts olarak atarsan ve hashtag kullanırsan algoritmada da bir sorun çıkaracağını sanmıyorum

Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
birden fazla içerik oluşturabilirsin aksine bu kanalının büyümesine neden olur senin için iyi birşey dostum

Üye
1 HİZMET YILI
algoritmayı etkileyeceğini zannetmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hiç birsey olmaz etkileşim felanda düşmez at gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...