YouTube katıl butonu teamviewer den baglanıp kanala abone olmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler şimdi şöyle elemanlar bir sistem yapmış size teamviewerden bağlanıyo sizin youtube hesabınızdan kendi kart bilgilerini girerek kendi kanalına 650 tl katıl aboneliği sağlıyo bunun karşılıgında da size lol'de rp veya steam cüzdan parası veriyo bunun mantığı nedir bilen var mı ?

sıkıntı
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okurken hiç mantıklı gelmedi ama düşüncem büyük ihtimalle youtube algoritmasıyla alakalı bir olay yapıyorlardır, sana zarar gelmemesi için tavsiyem olayı yapacaksan dikkatli olman. (İlk başlarda rp veya cüzdan kodunu istemen senin için dahada iyi olabilir.)

RinshiS

R
Çalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıp hedefinde siz olmanızı sağlıyor olabilirlermi acaba aklıma başka birşey gelmedi yada ben anlattığınızı tam olarak anlayamadım.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun cc(çalıntı kredi kartı) olayının ortasında kalmışsın. Eğer savcılıktan çağırırlarsa bu olaylara alakan olmadığını ve birisinin bilgisayarına bağlandığını anlat.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun cc(çalıntı kredi kartı) olayının ortasında kalmışsın. Eğer savcılıktan çağırırlarsa bu olaylara alakan olmadığını ve birisinin bilgisayarına bağlandığını anlat.
işlemi gerçekleştirmesine izin vermedim

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim olay cok karmasik yapma derim basina iş alırsın

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıp hedefinde siz olmanızı sağlıyor olabilirlermi acaba aklıma başka birşey gelmedi yada ben anlattığınızı tam olarak anlayamadım.
Olay şöyle bana anlattıkları kadarıyla katıl butonu açılması için 3.000 abone + 40.000 izlenme koşulunu sağlayan butonu açıyor daha sonra discord da teşkilatlanmışlar senin pc ye teamviewer ile bağlanıp kendi kanalına abone olup + 650 tl lik katıl butonundan satın alıyor daha sonra sana lol den rp veya steam cüzdanına para ekliyor

RinshiS

R
Olay şöyle bana anlattıkları kadarıyla katıl butonu açılması için 3.000 abone + 40.000 izlenme koşulunu sağlayan butonu açıyor daha sonra discord da teşkilatlanmışlar senin pc ye teamviewer ile bağlanıp kendi kanalına abone olup + 650 tl lik katıl butonundan satın alıyor daha sonra sana lol den rp veya steam cüzdanına para ekliyor

Net çalıntı kredi kartı kullanıyorlar seni işe dahil ediyorlar yani dolaylı olarak :) bir nevi botnetin başka bir yüzü diyebiliriz buna sanada karşılığında birşey veriyor veya varsa konuşma delillerini alıyor sende işin içine girmiş oluyorsun sonrada diyorlarki bu arkadaşın bilgisayarından yapıldı işlem gerçi kimin aracı olup olmayacağını anlamayacak kadar geri kafalı değil bilişim suçları.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bi nevi kendi kredi kartından kendi kanalına katıl yapıyor yine para kendisine geliyo bu şekilde youtube sanırım %20 komisyon veriyormuş galiba öyle bişey

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
baya güzel taktikmiş :D
Post automatically merged:

Net çalıntı kredi kartı kullanıyorlar seni işe dahil ediyorlar yani dolaylı olarak :) bir nevi botnetin başka bir yüzü diyebiliriz buna sanada karşılığında birşey veriyor veya varsa konuşma delillerini alıyor sende işin içine girmiş oluyorsun sonrada diyorlarki bu arkadaşın bilgisayarından yapıldı işlem gerçi kimin aracı olup olmayacağını anlamayacak kadar geri kafalı değil bilişim suçları.
twden yapıldığı için böyle bir şey imkansız idyi sıfırlaması dakikalarını alır

RinshiS

R
@redsquirrel merak etme anlaşılıyor adamlar mıt den veriyi omuzlayıp götürüyor en fazla 1-2 sene saklanabiliyor kaldı ki bunlar profesyonelce bu işi yapan tipler bu iki geri kafalı ıd yi silmekle paçayı kurtaracak değil nereye bağlandığınız, ettiğiniz ıss ler tarafından anında loglanıyor dediğiniz gibi olsa idi eğer ıp değiştirip saklanan tipler en fazla 6-7 ay sonra yakayı ele veremezlerdi ıp tespiti yapılarak kaldı ki burada bilişim suçlarından bahsediyoruz öyle bilişim suçlarına word de metin yazarak yada excelde muhasebe tablosu hazırlayanları almıyorlar diyeyim yinede siz öyle diyorsanız öyle olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
@redsquirrel merak etme anlaşılıyor adamlar mtı dan veriyi omuzlayıp götürüyor en fazla 1-2 sene saklanabiliyor kaldı ki bunlar profesyonelce bu işi yapan tipler bu iki geri kafalı ıd yi silmekle paçayı kurtaracak değil nereye bağlandığınız, ettiğiniz ıss ler tarafından anında loglanıyor dediğiniz gibi olsa idi eğer ıp değiştirip saklanan tipler en fazla 6-7 ay sonra yakayı ele veremezlerdi ıp tespiti yapılarak.
özele gelirseniz mevzuy anlatıyım hepinize

Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka olay çok karmaşık. Eğer böyle birşeye giriceksen dalgaya gelme dikkat et .)

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çalıntı kredi kartını sizin üzerinizden kendil zimmetine para geçiryolar

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim mantiksizi geliyor arkadaslar yazmışlar ama gercekten kredi kartı çalıntıdır muhtemelen yada kendj aile büyüklerinde alıyordur ailesine dolayli yoldan kandırmak gibide olabilir. Sana mantıksız gelen seylere izin verme belliki bir seyler dönüyor. Youtbe ile ilgilenen varsa onlar belki bu olayı daha iyi biliyordur belki fazla para mi alıyorlar bilemedim ama o paranin çalıntı olayi olursa kredi karti nerde harcanmış çıkar bulurlsr seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...