işlemi gerçekleştirmesine izin vermedimGeçmiş olsun cc(çalıntı kredi kartı) olayının ortasında kalmışsın. Eğer savcılıktan çağırırlarsa bu olaylara alakan olmadığını ve birisinin bilgisayarına bağlandığını anlat.
o zaman sıkıntı yok rahat olişlemi gerçekleştirmesine izin vermedim
Olay şöyle bana anlattıkları kadarıyla katıl butonu açılması için 3.000 abone + 40.000 izlenme koşulunu sağlayan butonu açıyor daha sonra discord da teşkilatlanmışlar senin pc ye teamviewer ile bağlanıp kendi kanalına abone olup + 650 tl lik katıl butonundan satın alıyor daha sonra sana lol den rp veya steam cüzdanına para ekliyorÇalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıp hedefinde siz olmanızı sağlıyor olabilirlermi acaba aklıma başka birşey gelmedi yada ben anlattığınızı tam olarak anlayamadım.
Olay şöyle bana anlattıkları kadarıyla katıl butonu açılması için 3.000 abone + 40.000 izlenme koşulunu sağlayan butonu açıyor daha sonra discord da teşkilatlanmışlar senin pc ye teamviewer ile bağlanıp kendi kanalına abone olup + 650 tl lik katıl butonundan satın alıyor daha sonra sana lol den rp veya steam cüzdanına para ekliyor
Geçmiş olsun cc(çalıntı kredi kartı) olayının ortasında kalmışsın. Eğer savcılıktan çağırırlarsa bu olaylara alakan olmadığını ve birisinin bilgisayarına bağlandığını anlat.
Bi nevi kendi kredi kartından kendi kanalına katıl yapıyor yine para kendisine geliyo bu şekilde youtube sanırım %20 komisyon veriyormuş galiba öyle bişeyÇalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıp hedefinde siz olmanızı sağlıyor olabilirlermi acaba aklıma başka birşey gelmedi yada ben anlattığınızı tam olarak anlayamadım.
baya güzel taktikmişOlay şöyle bana anlattıkları kadarıyla katıl butonu açılması için 3.000 abone + 40.000 izlenme koşulunu sağlayan butonu açıyor daha sonra discord da teşkilatlanmışlar senin pc ye teamviewer ile bağlanıp kendi kanalına abone olup + 650 tl lik katıl butonundan satın alıyor daha sonra sana lol den rp veya steam cüzdanına para ekliyor
twden yapıldığı için böyle bir şey imkansız idyi sıfırlaması dakikalarını alırNet çalıntı kredi kartı kullanıyorlar seni işe dahil ediyorlar yani dolaylı olarakbir nevi botnetin başka bir yüzü diyebiliriz buna sanada karşılığında birşey veriyor veya varsa konuşma delillerini alıyor sende işin içine girmiş oluyorsun sonrada diyorlarki bu arkadaşın bilgisayarından yapıldı işlem gerçi kimin aracı olup olmayacağını anlamayacak kadar geri kafalı değil bilişim suçları.
özele gelirseniz mevzuy anlatıyım hepinize@redsquirrel merak etme anlaşılıyor adamlar mtı dan veriyi omuzlayıp götürüyor en fazla 1-2 sene saklanabiliyor kaldı ki bunlar profesyonelce bu işi yapan tipler bu iki geri kafalı ıd yi silmekle paçayı kurtaracak değil nereye bağlandığınız, ettiğiniz ıss ler tarafından anında loglanıyor dediğiniz gibi olsa idi eğer ıp değiştirip saklanan tipler en fazla 6-7 ay sonra yakayı ele veremezlerdi ıp tespiti yapılarak.
kanka cc olayı işte ama farklı bişey anlatacaksan yazözele gelirseniz mevzuy anlatıyım hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?