YouTube 'para kazanma' koşullarını değiştirdi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Eski koşullar:

• En az 1000 aboneye sahip olmak.

• Yıl boyunca 4 bin saat izlenme veya son 90 gün içinde 10 milyon shorts görüntülemesi.

Yeni koşullar:

• En az 500 aboneye sahip olmak.

• Son 90 Gün içinde 3 adet herkese açık yükleme.

• Yıl boyunca 3 bin izlenme saati veya son 90 gün içinde 3 milyon Shorts görüntülemesi

YouTube şu anda ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Tayvan ve Güney Kore'de bu geliştirmeleri hayata geçiriyor. Gelecekte diğer ülkelerde de bu koşulların uygulanması bekleniyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi youtuber olamıdık be

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
eski şartlar youtube için içerik üretmek isteyen birisi için zordu açıkçası yeni şartlarla bunu yumuşatmışlar fakat ortada bu sefer şöyle bir sorun var algoritma yeni bireylerin videolarını öne çıkarmak yerine en çok izlenen videoları öne çıkarıyor en büyük engel bu aslında yeni youtube kullanıcıları için

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Artık herkes youtuber olacak ve para kazanabilecek yuppi ne kadar güzel bir şey o sırada benim bunun bilgisi paylaşılmadan önce haberdar olup kanal açıp aylık ortalama 2k Shorts stok yapmam dışında bir aksilik göremiyorum :D Muhtemelen 1 temmuz gibi Shortsları paylaşmaya başlarım :)

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Artık herkes youtuber olacak ve para kazanabilecek yuppi ne kadar güzel bir şey o sırada benim bunun bilgisi paylaşılmadan önce haberdar olup kanal açıp aylık ortalama 2k Shorts stok yapmam dışında bir aksilik göremiyorum :D Muhtemelen 1 temmuz gibi Shortsları paylaşmaya başlarım :)
Gelir dağılımı azalcak bu sevinmemiz gereken bir şey değil açıkçası.
eski şartlar youtube için içerik üretmek isteyen birisi için zordu açıkçası yeni şartlarla bunu yumuşatmışlar fakat ortada bu sefer şöyle bir sorun var algoritma yeni bireylerin videolarını öne çıkarmak yerine en çok izlenen videoları öne çıkarıyor en büyük engel bu aslında yeni youtube kullanıcıları için
aslında shortsta algoritma gerçekten düşük kanalları öne çıkarıyor rastgele bir zamanda kafama esti short attım 8 bin izlendi. Ancak gerçeknden önceki 4 bin saat zordu ona lafım yok.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Belli bir aşamayı geçince tamamlamak kolaydı zaten, aşırı bi kolaylık göremedim ben. Shorts'da 1 milyon izlenme ise hiçbir şey. Random motivasyon podcatlerinden atsan 100k izleniyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bununla birlikte reklamların artacağını düşünüyorum. Teşekkürler bilgilendirme için.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni şartlar daha iyi olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtuber olamıcaz artık bee artık böyle bir anda ünlü olmamız gerekiyor o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...