YouTube Premium Aboneleri, Youtube'un Yeni Masaüstü Tasarımını Deneyimleyebiliyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Son bir aydır YouTube, çoğu kullanıcının beğenmediği yeni bir masaüstü tasarımı üzerinde testler gerçekleştiriyordu. Şimdi ise YouTube, Premium abonelerine bu yeniden tasarımı kendileri deneme şansı veriyor.

YouTube Premium'un deneysel özellikler sayfası üzerinden erişilebilen, aboneler artık yeni 'Yeniden Tasarlanmış İzleme Sayfası'na katılabiliyorlar.

New_image_2024_06_08.png

Bu yeni tasarım, Nisan ayında ilk kez ortaya çıktı ve beklenmedik şekilde test etmeye başlayan kullanıcılardan hemen olumsuz geri dönüşler aldı. Tasarım, büyük ölçüde birkaç hafta içinde eski haline getirildi, ancak Mayıs ayının sonlarında tekrar dağıtılmaya başlandı ve o zamandan beri kullanıcılar için görünmeye devam ediyor.

YouTube Premium aboneleri artık yeniden tasarıma katılabiliyorlar; bugün Jordan Floyd'un fark ettiği gibi, YouTube ana sayfasında bir bildirim beliriyor. Bu bildirim, kullanıcılara tasarım hakkında 'geri bildirim paylaşmaları' için bir istekte bulunuyor.

Bahsedildiği gibi, tasarımı test edenlerden gelen halka açık geri bildirimler ezici bir şekilde olumsuz oldu. YouTube, tasarımı 'iyileştirilmiş bir görüntüleme deneyimi' olarak tanıtırken, 'ilgili içerik bulmayı kolaylaştırdığını' ve yorumlara erişimi 'geliştirdiğini' belirtiyor.

1.png

Yeniden tasarlanan masaüstü izleme sayfamızla YouTube'da gelişmiş bir görüntüleme deneyimini keşfedin.
Nasıl kullanılır? YouTube'u web tarayıcınızda açın. Yalnızca ilgili içeriği bulmayı kolaylaştırmakla kalmayıp aynı zamanda yorumlarla etkileşim kurma becerinizi de geliştiren yeni bir video izleme yöntemi keşfedeceksiniz.

Ekran görüntüsü 2024-06-08 200304.png

Deneyimi hesabınızda etkinleştirmek, hemen yeniden tasarımı web deneyiminize getirir. Bir kez etkinleştirildiğinde, 9 sorulu bir geri bildirim formu ile "Geri Bildirim" düğmesi belirir.

Deneyim, 1 Temmuz'a kadar çalışacak ve Haziran 1'e kadar mevcut deneylerde test edilen "İleri Sar"ı yerine getirecek. Yapay zeka tarafından oluşturulan "Soru Sor" deneyimi de hala devam etmektedir.​

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
baktım da pek beğenmedim ben eskisi daha güzel.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hayır ben chrome uzantısı ile 2016 halini kullanıyorum

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Klasik hali her zaman daha iyidir. Alışkanlıklarım değişsin istemem (her ne kadar uygulama düzeni olsa da :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...