Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reklamlar için soruyorsan, Ad adblock chrome uzantısı veya youtube reklam engelleyici uzantı kurabilirsin. Onun haricinde pc de premium nr artısı var bilmiyorum
Download için arıyorsan. 4k video downloader işini görür çok basit ve 4k dahi indirilebilirsin
********* için soruyorsan, Ad adblock chrome uzantısı veya youtube ****** engelleyici uzantı kurabilirsin. Onun haricinde pc de premium nr artısı var bilmiyorum
Hocam şu anda telefondan yazıyorum ama bu hafta içinde agar.io da bot kurmayı ararken uzantı olarak çıktı karşıma hatta uzantı içerisinden istediğin bannera tıklayıp onu bile engelleyebildim. Yarın pc ye geçince link atabilirim
Hile kullanılacağı zaman uzantı oldugu için disable yapabilir hocam. Konu youtube ile ilgili şu anda hile değil
sana link vericem bu youtube da reklamları engelliyor burda hilelere erişemessen yukarda eklentiler de ve ordan sol tıkla bu site için engellemeyi kapa diyeceksin sonrada hilelere ulaşırsın