Youtube shorts atma sıklığını değiştirmek algoritmaya ve kanala zarar verirmi?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
diyelim ben kanalımda 1 aydır 2 günde 1 shorts atıyom. şimdi hergün 2 shorts atmaya başlarsam bu algoritmaya ve kanalıma zarar verirmi?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Belirli bir rutin tutturduysan eğer, algritmanın bozulacağına dair bir videoya denk gelmiştim geçenlerde. Tabi ki yine düzene giriyor, fakat ilk başta etkiliyor diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Belirli bir rutin tutturduysan eğer, algritmanın bozulacağına dair bir videoya denk gelmiştim geçenlerde. Tabi ki yine düzene giriyor, fakat ilk başta etkiliyor diye biliyorum
ne kadar sürede düzene girer. birkaç gündemi. yoksa çok uzun zamanmı alır. 3 ay boyunca günde 2 shorts atarak para kazanmayı açmaya çalışıcam.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Algoritmanın, 3 hafta için de düzenli videolar attığın zaman düzene girdiğini biliyorum. 1 Ayı geçeceğini sanmam. Günde 2 short çok iyi bu arada. 1 Ayı geçeceğini sanmıyorum dostum.

Üye
1 HİZMET YILI
öne çıkanlarda geriye kalıyorsun kankam yani evet verir

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Algoritmanın, 3 hafta için de düzenli videolar attığın zaman düzene girdiğini biliyorum. 1 Ayı geçeceğini sanmam. Günde 2 short çok iyi bu arada. 1 Ayı geçeceğini sanmıyorum dostum.
yani 3 hafta boyunca shortslarım izlenmicekmi. peki algoritma düzeldikten sonra eski shortslarımın hepsi izlenmeye başlarmı yoska o 3 hafta içindeki shortslar çöp mü olucak