Seçkin Üye
diyelim ben kanalımda 1 aydır 2 günde 1 shorts atıyom. şimdi hergün 2 shorts atmaya başlarsam bu algoritmaya ve kanalıma zarar verirmi?
Son düzenleme:
ne kadar sürede düzene girer. birkaç gündemi. yoksa çok uzun zamanmı alır. 3 ay boyunca günde 2 shorts atarak para kazanmayı açmaya çalışıcam.Belirli bir rutin tutturduysan eğer, algritmanın bozulacağına dair bir videoya denk gelmiştim geçenlerde. Tabi ki yine düzene giriyor, fakat ilk başta etkiliyor diye biliyorum
yani 3 hafta boyunca shortslarım izlenmicekmi. peki algoritma düzeldikten sonra eski shortslarımın hepsi izlenmeye başlarmı yoska o 3 hafta içindeki shortslar çöp mü olucakAlgoritmanın, 3 hafta için de düzenli videolar attığın zaman düzene girdiğini biliyorum. 1 Ayı geçeceğini sanmam. Günde 2 short çok iyi bu arada. 1 Ayı geçeceğini sanmıyorum dostum.
o videoyu atsana. bi bende bakiyimBelirli bir rutin tutturduysan eğer, algritmanın bozulacağına dair bir videoya denk gelmiştim geçenlerde. Tabi ki yine düzene giriyor, fakat ilk başta etkiliyor diye biliyorum