YouTube Shorts izlenmeleri nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
reklam al tag falan yap dcde paylaş yükselir

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aç shorts u gez 5 6 video en çok izlenen videolari örnek alarak yap tag ları koy bak nasil izleniyon

Üye
1 HİZMET YILI
kucuk yaslara hitap eden vidyolar paylas ve ızlenme artar

Üye
1 HİZMET YILI
Şimdiki akımları yap bak şimdiki akımlarla shorts videon keşfete düşer ama 5-6 gün bir süre bekle yeni shorts atma bak benim videom 2.4k oldu

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Taglarını düzelt ama yt shorts diabolik bir çöplük kaliteli içeriklerin tutmaz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yapay zekadan ses falan yap arkaya bi oyun tamadırrr

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
belirli keşfet saatleri var aynı tiktokta olduğu gibi örneğin genel olarak insanlar sosyal medyaya akşam 7 8 gibi giriyor videonu tam o saatlerde atacaksın

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mr.beast kesitlerini paylaş telif atmıyor ve ekrana altyazıları koy

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kardeşim sen bu yorumlardaki insanlara inanma. Cart curt her kafadan bir ses hepsi yorum kasmak için gelmiş buraya. Yöneticilerin kontrol sağlaması lazım. Gelelim sorunuza 4 adet kanalım var ben de benzer bir sorundan müzdariptim senin yaptığın en büyük hata çok fazla video paylaşmak. Günde 1 videodan fazla paylaşmamalısın ve video attıktan sonra 24 saat beklemelisin. Bazen algoritma 24 saat sonra arttırabiliyor izlenmeleri. Onun dışında keywords felan kullanmadım hiç özen göstermedim ben izlenmelerim 10k ile 500k arasında değişiyor 4 aylık kanal. Monetization açamadım henüz ben de senin gibi şu an 0 izlenme sorunundan müzdaripim. Sanırım çok fazla video atınca youtubeden shadow ban yiyoruz. En iyisi günde bir veya iki günde bir video paylaşmak. Eğer hala sonuç alamıyorsan üç dört günlüğüne ara ver.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Videoların ilk 2 saniyesi ilgi çekici olmalı yoksa direkt kaydırıyorlar. Video içeriğine bir ana başlık hazırlayıp videonun başında AI aile okutup bi de altyazı koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...