Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belirli keşfet saatleri var aynı tiktokta olduğu gibi örneğin genel olarak insanlar sosyal medyaya akşam 7 8 gibi giriyor videonu tam o saatlerde atacaksın
Kardeşim sen bu yorumlardaki insanlara inanma. Cart curt her kafadan bir ses hepsi yorum kasmak için gelmiş buraya. Yöneticilerin kontrol sağlaması lazım. Gelelim sorunuza 4 adet kanalım var ben de benzer bir sorundan müzdariptim senin yaptığın en büyük hata çok fazla video paylaşmak. Günde 1 videodan fazla paylaşmamalısın ve video attıktan sonra 24 saat beklemelisin. Bazen algoritma 24 saat sonra arttırabiliyor izlenmeleri. Onun dışında keywords felan kullanmadım hiç özen göstermedim ben izlenmelerim 10k ile 500k arasında değişiyor 4 aylık kanal. Monetization açamadım henüz ben de senin gibi şu an 0 izlenme sorunundan müzdaripim. Sanırım çok fazla video atınca youtubeden shadow ban yiyoruz. En iyisi günde bir veya iki günde bir video paylaşmak. Eğer hala sonuç alamıyorsan üç dört günlüğüne ara ver.
Videoların ilk 2 saniyesi ilgi çekici olmalı yoksa direkt kaydırıyorlar. Video içeriğine bir ana başlık hazırlayıp videonun başında AI aile okutup bi de altyazı koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum