Popüler tagları tam olarak nereden görebilirim? keywordtool.io kullanıyorum şu an da fakat şöyle ayarlıyorum:tagları kendin popüler taglardan al + sürekli paylaş illa bir ikisi tutuyor
Açıkcası videolarımdan biri şu şekilde gözüküyor.Videoların konularını bilmiyorum ama ilk birkaç saniyede izleyiciyi tutman gerekiyor ama senin öyle birşey yapma imkanın yok gibi duruyor çünkü direkt 0 izlenme öncelikle şöyle yap çalıntı olmasın videoların en azından bir elden geçir telif veyatta kopya içerik olduğunu anlarsa göstermeyebilir youtube birde şu yeni shortslarda sanırım etiket koyulmuyordu garip taktikler var kendin araştırmayı ve devam ettirmeyi dene ve son olarak başka platformlardan izleyici almak için saçma reklamlarda bulunma harici olarak geçer ve onların 1 2 izlenmesi senin binlerce izlenmeni engelleyebilir
İlk olarak kanalın keşke ülkesini ayarlamasaydın birkaç kişide denk geldiğim kadarıyla etiketsiz ayarsız düzenli video atmak çok daha hızlı gösterim alıyordu ama tabiki net değil. Aslında videolar güzel ama kimsenin karşısına çıkmadığı için artmıyor düzenli atmaya devam et derim youtube en garip platformlardan birisi bir videon izlenmeye başladığında diğer videolarınıda göstermeye başlıyor. Sen kaliteyi arttırarak devam et sonuç alıcaksınPopüler tagları tam olarak nereden görebilirim? keywordtool.io kullanıyorum şu an da fakat şöyle ayarlıyorum:
Diyelim video da KendineMüzisyen var, o zaman Kendine Müzisyen diye aratıyorum keywordtool.io'da ardından orada çıkan etiketleri kullanıyorum.
Yoksa haricinde KendineMüzisyen ile ilgili bir video da alakasız olmasına rağmen popüler tagları mı kullanmalıyım?
Açıkcası videolarımdan biri şu şekilde gözüküyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap