YouTube Shorts izlenmeleri nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
etiketlerini düzeltebilirsin ounun dışında artık bir çok short videolarını yapayzekaya yaptırarak daha profosyonel bir yol izleyebilirsin

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Reklam yaptır, kısa sürede fazla dikkat çekici ol.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Videoların konularını bilmiyorum ama ilk birkaç saniyede izleyiciyi tutman gerekiyor ama senin öyle birşey yapma imkanın yok gibi duruyor çünkü direkt 0 izlenme öncelikle şöyle yap çalıntı olmasın videoların en azından bir elden geçir telif veyatta kopya içerik olduğunu anlarsa göstermeyebilir youtube birde şu yeni shortslarda sanırım etiket koyulmuyordu garip taktikler var kendin araştırmayı ve devam ettirmeyi dene ve son olarak başka platformlardan izleyici almak için saçma reklamlarda bulunma harici olarak geçer ve onların 1 2 izlenmesi senin binlerce izlenmeni engelleyebilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tagları kendin popüler taglardan al + sürekli paylaş illa bir ikisi tutuyor
Popüler tagları tam olarak nereden görebilirim? keywordtool.io kullanıyorum şu an da fakat şöyle ayarlıyorum:
Diyelim video da KendineMüzisyen var, o zaman Kendine Müzisyen diye aratıyorum keywordtool.io'da ardından orada çıkan etiketleri kullanıyorum.
Yoksa haricinde KendineMüzisyen ile ilgili bir video da alakasız olmasına rağmen popüler tagları mı kullanmalıyım?

Videoların konularını bilmiyorum ama ilk birkaç saniyede izleyiciyi tutman gerekiyor ama senin öyle birşey yapma imkanın yok gibi duruyor çünkü direkt 0 izlenme öncelikle şöyle yap çalıntı olmasın videoların en azından bir elden geçir telif veyatta kopya içerik olduğunu anlarsa göstermeyebilir youtube birde şu yeni shortslarda sanırım etiket koyulmuyordu garip taktikler var kendin araştırmayı ve devam ettirmeyi dene ve son olarak başka platformlardan izleyici almak için saçma reklamlarda bulunma harici olarak geçer ve onların 1 2 izlenmesi senin binlerce izlenmeni engelleyebilir
Açıkcası videolarımdan biri şu şekilde gözüküyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Popüler tagları tam olarak nereden görebilirim? keywordtool.io kullanıyorum şu an da fakat şöyle ayarlıyorum:
Diyelim video da KendineMüzisyen var, o zaman Kendine Müzisyen diye aratıyorum keywordtool.io'da ardından orada çıkan etiketleri kullanıyorum.
Yoksa haricinde KendineMüzisyen ile ilgili bir video da alakasız olmasına rağmen popüler tagları mı kullanmalıyım?

Açıkcası videolarımdan biri şu şekilde gözüküyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İlk olarak kanalın keşke ülkesini ayarlamasaydın birkaç kişide denk geldiğim kadarıyla etiketsiz ayarsız düzenli video atmak çok daha hızlı gösterim alıyordu ama tabiki net değil. Aslında videolar güzel ama kimsenin karşısına çıkmadığı için artmıyor düzenli atmaya devam et derim youtube en garip platformlardan birisi bir videon izlenmeye başladığında diğer videolarınıda göstermeye başlıyor. Sen kaliteyi arttırarak devam et sonuç alıcaksın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ne tip bir içerik üretiyorsun bilmiyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
reklam yapıp ve etiketleri doğru kullanmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
shortsun çok değişik bir algoritması var performansa ve izleyicilerin kişisel tercihlerine göre sıralanır gündemde olan videolar bu yüzden çok izleniyor tabi etiketler de önemli

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kısa hızlı dikkat çekici videolara, kanal tanırlılığını arttırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...