Youtube Telif hakkı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar
Youtube şehit arkadaşım için slayt yaptım şarkı olarak Ölümsüz Kahramanlar - Eyvah Oğul bu şarkıyı kullandım ve telif yedim videom kaldırıldı. Tekrar itiraz ettim açıldı tekrar kapanır mı veya kalıcı çözümü varmı.
link bıraktım ama inşallah reklam olarak algılanmaz olursa linki kaldırabilirim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum telif hakkı için şarkı sahibinden hak talebi gerekiyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar iyi forumlar
Youtube şehit arkadaşım için slayt yaptım şarkı olarak Ölümsüz Kahramanlar - Eyvah Oğul bu şarkıyı kullandım ve telif yedim videom kaldırıldı. Tekrar itiraz ettim açıldı tekrar kapanır mı veya kalıcı çözümü varmı.
link bıraktım ama inşallah reklam olarak algılanmaz olursa linki kaldırabilirim.
Kalıcı çözümü kardeşim telif hakkı sahibi kişilerle bir şekilde anlaşıp video da o müziği kullanmana izin vermeleri gerekiyor. Her an her şey yapabilirler, 3 teliften sonra kanalın kapatılır bilgin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum telif hakkı için şarkı sahibinden hak talebi gerekiyor diye biliyorum
Kar amacı gütmeyen olarak işaretledim bir yerde okudum öyle olunca bir sorun olmuyormuş. Ve açıklamada şarkıyı belirttim telif olarak.
Post automatically merged:

Kalıcı çözümü kardeşim telif hakkı sahibi kişilerle bir şekilde anlaşıp video da o müziği kullanmana izin vermeleri gerekiyor. Her an her şey yapabilirler, 3 teliften sonra kanalın kapatılır bilgin olsun.
Anladım dostum kanalın önemi yok. Önemli olan videonun kaldırılması.Teşekkürler.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kar amacı gütmeyen olarak işaretledim bir yerde okudum öyle olunca bir sorun olmuyormuş. Ve açıklamada şarkıyı belirttim telif olarak.
Post automatically merged:

Anladım dostum kanalın önemi yok. Önemli olan videonun kaldırılması.Teşekkürler.
Dostum senin videon kar amacı gütmediği icin sıkıntı yapmazlar diye düşünüyorum dostum
Mesela bu videoyu senden başka bir kanal açıp kullanamaz telif hakkına sahipsin eğerki bu video telif yerse tekrar ya videoyu sildirirler yada türküyü kaldırmanı isterlerler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Başın sağ olsun arkamüzekten dolayı telif yemişsindir youtbeyle iletişime geçersen yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kullandığın şarkı daha önceden youtubeye lisanslanmışsa o yüzdeen silinmiştir ve itirazınız kabul edilmez

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim İzin Alman Lazım Almazsan Tekrar Kaldırılır

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Altta şarkı sahibini paylaşırsan sanırım birşey olmuyor yada remixini bulabilirsen onu koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...