Onaylı Üye
Kalıcı çözümü kardeşim telif hakkı sahibi kişilerle bir şekilde anlaşıp video da o müziği kullanmana izin vermeleri gerekiyor. Her an her şey yapabilirler, 3 teliften sonra kanalın kapatılır bilgin olsun.Selamlar arkadaşlar iyi forumlar
Youtube şehit arkadaşım için slayt yaptım şarkı olarak Ölümsüz Kahramanlar - Eyvah Oğul bu şarkıyı kullandım ve telif yedim videom kaldırıldı. Tekrar itiraz ettim açıldı tekrar kapanır mı veya kalıcı çözümü varmı.
link bıraktım ama inşallah reklam olarak algılanmaz olursa linki kaldırabilirim.
Kar amacı gütmeyen olarak işaretledim bir yerde okudum öyle olunca bir sorun olmuyormuş. Ve açıklamada şarkıyı belirttim telif olarak.Dostum telif hakkı için şarkı sahibinden hak talebi gerekiyor diye biliyorum
Anladım dostum kanalın önemi yok. Önemli olan videonun kaldırılması.Teşekkürler.Kalıcı çözümü kardeşim telif hakkı sahibi kişilerle bir şekilde anlaşıp video da o müziği kullanmana izin vermeleri gerekiyor. Her an her şey yapabilirler, 3 teliften sonra kanalın kapatılır bilgin olsun.
Dostum senin videon kar amacı gütmediği icin sıkıntı yapmazlar diye düşünüyorum dostumKar amacı gütmeyen olarak işaretledim bir yerde okudum öyle olunca bir sorun olmuyormuş. Ve açıklamada şarkıyı belirttim telif olarak.
Post automatically merged:
Anladım dostum kanalın önemi yok. Önemli olan videonun kaldırılması.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?