Youtube Telif ile ilgili bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar youtube kanalında 1000 abone ve 4000 dk yaparsam para kazanmalar acılacak bende
cok guzel hareketler bunları atıyordum ama hepsi saniyesinde telif 3 telif yedim netflixte olan filmleri
yüklesem herangibi bir telif gibi vb bir sorunla karsılasırmıyım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Örneğin Lucifer'in bir bölümünü atacaksın Youtube üzerinde arat varsa telif atmıyorlar demektir yoksa telif yeme ihtimalin var demektir ama olmayabilirde risk alman lazım .

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Knk Atarbilirler Telif Çünkü Sana Ait Değil Yada Para Kazanamayı Alırlar Kendilerine Video Kalır Yada Kaldırırlar Hakkında Araştırma Yaptırabilirsin

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Telif yersin diye düşünüyorum. Ya tamamen kaldırılır yada o dizi den para kazanamazsın. Büyük ihtimal direk kaldırırlar diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tabii ki telif yersin netflix izlemek için para verenler var. Sen adamların para vermemesini sağlıyorsun

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Knk Atarbilirler Telif Çünkü Sana Ait Değil Yada Para Kazanamayı Alırlar Kendilerine Video Kalır Yada Kaldırırlar Hakkında Araştırma Yaptırabilirsin
Tabii ki telif yersin netflix izlemek için para verenler var. Sen adamların para vermemesini sağlıyorsun
Telif yersin diye düşünüyorum. Ya tamamen kaldırılır yada o dizi den para kazanamazsın. Büyük ihtimal direk kaldırırlar diye düşünüyorum.
Örneğin Lucifer'in bir bölümünü atacaksın Youtube üzerinde arat varsa telif atmıyorlar demektir yoksa telif yeme ihtimalin var demektir ama olmayabilirde risk alman lazım .
tm beyler deneyecegim sansımı bos bir kanal acıp deneyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...