Youtube Telif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Soru 1 Arkadaşlar youtube da bazen film kanalları görüyorum, bu adamlar nasıl telif yemiyor?
Soru 2 Eğer sadece telif hakkı olmayan film paylaşıyorlar ise bir filmin telif hakkının olup olmadığını nerden biliyorlar, tek tek indirip, upload edip deniyorlar mı?
Soru 3 Youtubedaki telif olayını atlatabilmek için editte yapılabilecek hileler varmı? Ben pek çok yöntem denedim fakat hiçbiri işe yaramadı

Üye
7 HİZMET YILI
1- Gördüğün kanallar ya orjinal kanaldır ya da kanalından adını verdiyse sadece para kazanma kapatılır.
2-Bunu bi yerden öğrenemessin.
3- Eğer videoları 15 saniye altı yaparsan telif yemessin onun dışında telif yersin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kardeşim onlar telif yemiş zaten para telifi deniyor ona para kazanmıyor paylaşan kişi şirket telif atıyor geliri kendisi alıyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim onlar telif yemiş zaten para telifi deniyor ona para kazanmıyor paylaşan kişi şirket telif atıyor geliri kendisi alıyor
Telif çeşitlerini biliyorum lakin aynı filmi ben upload edince tüm dünayaya gösterime kapanıyor video

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Telif yemediğini kim söyledi ? Para kazancını kapatıyorlar kazandığı parayı yapımcı şirket alıyor

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
telif yiyolar fakat senin videonda telifi atan sirketin reklami gozukuyor o videoda

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Telif çeşitlerini biliyorum lakin aynı filmi ben upload edince tüm dünayaya gösterime kapanıyor video
Bazıları part olarak yüklüyor veya video boyutunu küçültüyorlar,çizgi dizi kanallarında işe yarıyor.Filmler için geçerlimi bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...