- Konuyu başlatan
-
Vermek istediği mesajı ebeveynler ne kadar almıştır tartışılır tabiTürkiye Youtube standartlarına kıyasla en iyi kanallardan biridir. Bilgilendirici videoları ve analizleri sayesinde bir çok izleyicisini düşünmeye itiyor. Bahsettiğin videoya geleceksek, tek taraflı pencereden bakmamak gerek. Ebeveynleri bilinçlendirmek, çocukları okumaya yöneltmek ya da her yaştan insanı okumaya teşvik etmek niyetiyle yüklendiğine eminim. Başladığı çizgiden de saptığını düşünmüyorum.
Kim neye mi izliyor ? Cocuklarımız anne ve babaların telefonlarından yotube ye giriyor önüne geleni anlamsızca izliyor. Birde yeni akıp küfür ve anlamsız yemek videoları topick şu sıralar.... Sende arkadaşını al yayın aç ana avrat söv 3---4 program sonra tutulur gidersin. Adamın biri yayıncı bu kişi a..k.. ben küfür etmem diyor adam daha ederken etmiyor... bizlerde onları izliyoruz malesef işte bu yüzden 500k 1m izlenme oluyor....Arkadaşlar bu youtube türkiye nedir la böyle. Hiç huyum değildir ama şöyle bi keşfet diye bi şey var youtube uygulamasında bir bastım oraya. Allahım basmaz olaydım...
Abi 5 Videodan 1 i yemek yiyor 2. si Saçma sapan sözleri olan autotune basslı bi şarkı 3. sü survivor nisa ile sercan aşk yaşamış montaj 4. sü Saçma sapan çelınçlar 5. si 5.si yok aga bu 4 tanenin etrafında dönen videolar. İzlenmeler en az 500 k dan başlıyor. Kim niye izliyor la bunları. Hepsine baktım midem bulandı izleyemedim hiçbirini la. IQ düşürme aracı resmen... İnsanlar sizce bunları neden izliyor?
Zurnanın zırt dediği yer de orası.Vermek istediği mesajı ebeveynler ne kadar almıştır tartışılır tabi
Biz bunlara söverken bunlar parayı götürüyor yani..Kim neye mi izliyor ? Cocuklarımız anne ve babaların telefonlarından yotube ye giriyor önüne geleni anlamsızca izliyor. Birde yeni akıp küfür ve anlamsız yemek videoları topick şu sıralar.... Sende arkadaşını al yayın aç ana avrat söv 3---4 program sonra tutulur gidersin. Adamın biri yayıncı bu kişi a..k.. ben küfür etmem diyor adam daha ederken etmiyor... bizlerde onları izliyoruz malesef işte bu yüzden 500k 1m izlenme oluyor....
aynen dediğiniz gibi gelişiyor olaylarHocam ailesi sussun , rahat yemek yesin diye telefonu tableti youtube açıp koyuyor önlerine. Çoluğun çocuğunda ilgisini çekiyor böyle saçma saçma içerikler , ha ilerde bu çocukları etkiler mi o konu tartışılır ama bende pek hoşnut değilim youtubetr den
IQ düşürüyor ileride etkilecek tabi laHocam ailesi sussun , rahat yemek yesin diye telefonu tableti youtube açıp koyuyor önlerine. Çoluğun çocuğunda ilgisini çekiyor böyle saçma saçma içerikler , ha ilerde bu çocukları etkiler mi o konu tartışılır ama bende pek hoşnut değilim youtubetr den
IQ düşürüyor ileride etkilecek tabi la
Malesef öyle oluyor. Ama bir laf var Haydan Gelen Huya Gider...Biz bunlara söverken bunlar parayı götürüyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?