Youtube Türkiye [TARTIŞMA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Türkiye Youtube standartlarına kıyasla en iyi kanallardan biridir. Bilgilendirici videoları ve analizleri sayesinde bir çok izleyicisini düşünmeye itiyor. Bahsettiğin videoya geleceksek, tek taraflı pencereden bakmamak gerek. Ebeveynleri bilinçlendirmek, çocukları okumaya yöneltmek ya da her yaştan insanı okumaya teşvik etmek niyetiyle yüklendiğine eminim. Başladığı çizgiden de saptığını düşünmüyorum.
Vermek istediği mesajı ebeveynler ne kadar almıştır tartışılır tabi :D

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu youtube türkiye nedir la böyle. Hiç huyum değildir ama şöyle bi keşfet diye bi şey var youtube uygulamasında bir bastım oraya. Allahım basmaz olaydım...
Abi 5 Videodan 1 i yemek yiyor 2. si Saçma sapan sözleri olan autotune basslı bi şarkı 3. sü survivor nisa ile sercan aşk yaşamış montaj 4. sü Saçma sapan çelınçlar 5. si 5.si yok aga bu 4 tanenin etrafında dönen videolar. İzlenmeler en az 500 k dan başlıyor. Kim niye izliyor la bunları. Hepsine baktım midem bulandı izleyemedim hiçbirini la. IQ düşürme aracı resmen... İnsanlar sizce bunları neden izliyor?
Kim neye mi izliyor ? Cocuklarımız anne ve babaların telefonlarından yotube ye giriyor önüne geleni anlamsızca izliyor. Birde yeni akıp küfür ve anlamsız yemek videoları topick şu sıralar.... Sende arkadaşını al yayın aç ana avrat söv 3---4 program sonra tutulur gidersin. Adamın biri yayıncı bu kişi a..k.. ben küfür etmem diyor adam daha ederken etmiyor... bizlerde onları izliyoruz malesef işte bu yüzden 500k 1m izlenme oluyor....

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Maalesef youtube Türkiye'nin gerçeği bu işte kaliteli içeriğe hasret kaldık

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kim neye mi izliyor ? Cocuklarımız anne ve babaların telefonlarından yotube ye giriyor önüne geleni anlamsızca izliyor. Birde yeni akıp küfür ve anlamsız yemek videoları topick şu sıralar.... Sende arkadaşını al yayın aç ana avrat söv 3---4 program sonra tutulur gidersin. Adamın biri yayıncı bu kişi a..k.. ben küfür etmem diyor adam daha ederken etmiyor... bizlerde onları izliyoruz malesef işte bu yüzden 500k 1m izlenme oluyor....
Biz bunlara söverken bunlar parayı götürüyor yani..

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam ailesi sussun , rahat yemek yesin diye telefonu tableti youtube açıp koyuyor önlerine. Çoluğun çocuğunda ilgisini çekiyor böyle saçma saçma içerikler , ha ilerde bu çocukları etkiler mi o konu tartışılır ama bende pek hoşnut değilim youtubetr den

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam ailesi sussun , rahat yemek yesin diye telefonu tableti youtube açıp koyuyor önlerine. Çoluğun çocuğunda ilgisini çekiyor böyle saçma saçma içerikler , ha ilerde bu çocukları etkiler mi o konu tartışılır ama bende pek hoşnut değilim youtubetr den
aynen dediğiniz gibi gelişiyor olaylar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
IQ düşürüyor ileride etkilecek tabi la :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Youtube de tiktoka dönüşmeye başladı artık kaliteli içerikler eskisi kadar yok artık

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
türkiye youtube alemı cok saçma ya hep yabancılardan çalıyorlar zsuat harıc :DDD

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kamerası ve mikrofonu olan konuşuyor. Oyun sektöründen örnek vereyim Mobile olan her oyun çok fazla izleniyor kimisi Türkiye'de başarılar yapmış iyi oynuyor ama hitap farklı kimisi monile oyununu pc ye yükleyip telefonlar karşı oynuyor iyi oynadığını sanıyor ama baksan 1m izleniyor :D yani biraz yaş küçük çocuklar deli gibi izliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
içerik değil insanların izlediğini düşünen biriyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...