YouTube ücretsiz takipçi nasıl kasılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Malum öğrenciyiz bir yandan da Valorant da e sporla ugrasıyorum hadi dedim YouTube atayım reklamsız asla iş yapmıyor. Bir yandan para getirtcek bir yandan cok ugrastırtmayacak bir şey lazım TikTok'u seçtim saçma sapan işler yapmadan birkaç video ile az cok bir şeyler kazanıyım diyorum videolarım 10k 30k izleniyor da takipçi yok. Sizden tek ricam ücretsiz takipçi nasıl kasabilirim taktik. Malum öğrenciyim para lazım bir yerden gelmesi lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok ugrastirtmicak diyosun da bugün ytbden para kazanan kişiler v.s hep zamanında çok uğraşıp içerik için enerji harcayan kişiler ytbden para alırsın ama sağlam videolar çekmen lazım tek oyunla olcsk iş değil ya da twitch.tv dlive vs gircen valorant canlı yayın acicaksin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
youtube algoritması ücretli botları bile yakalıyorken free leri anında yakalar blackshadow yersin :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ücretsiz takipci kasma yok emek vermen lazım video kalite olması lazım editler montajlar ve seo girmen lazım öne çıkması için
yeni başladıysan 1 sene 1.5 sene uğraşman lazım her youtuber en az 5 yıl 10 yıl bu işin içindeler belli bi kitlesi var içeriklerin güzel olursa takipci tutarsın elinde
deilse zor hergün video atman lazım 1 tane video atmazsan takipci yine düşcektir youtube tarafından kanalın derinliğe incektir

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ücretsiz takipci kasma yok emek vermen lazım video kalite olması lazım editler montajlar ve seo girmen lazım öne çıkması için
yeni başladıysan 1 sene 1.5 sene uğraşman lazım her youtuber en az 5 yıl 10 yıl bu işin içindeler belli bi kitlesi var içeriklerin güzel olursa takipci tutarsın elinde
deilse zor hergün video atman lazım 1 tane video atmazsan takipci yine düşcektir youtube tarafından kanalın derinliğe incektir
Like falan cok one cikariyo diye biliyorum ben

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
You must buy there is nothing free in the world

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
benim bildiğim çok güzel siteler var kullanıyorumda ara sıra Ö.M. atarsan yazarım

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ücretsiz izleyici edinmenin bir yolu yok, sadece video yükleyip iyi videolar yapın
200.gif

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
youtube zaman ayırarak güzel paylaşımlar yaparak bir takipçi kitlesine ulaşabilirsiz önemli olan zaman ayırmak

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eskiden kolaydı şimdi çok zorlaştı yani kolay kolay yapamazsın kral

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
algoritma yapay zeka gibi her türlü aldatmayı anlıyor ve bot izlenme takipci sana sadece zarar verir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...