Youtube video fikri öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende diğerleri gibi (buneydişimdi / neizledimlanben /buneolaki /türkiyenin50tonu) gibi videolar yapmak istiyorum fakat beklediğim izlenmeyi alamıyorum fakat böyle oyun videosuydu veya premium hesap veren siteler gibi video çekince 4-5k izleniyorum fakat kanalımın bir bölümü yok yani oyun oynayarak kanalım büyümedi fakat izleyiciler sadece oyun videoları izliyorlar ben bunları pek çekmek istemiyorum ayrıca bunlar çok fazla izlenmiyor (saat olarak) sizce ne yapmalıyım?
video fikirlerinizi alta yazın

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende diğerleri gibi (buneydişimdi / neizledimlanben /buneolaki /türkiyenin50tonu) gibi videolar yapmak istiyorum fakat beklediğim izlenmeyi alamıyorum fakat böyle oyun videosuydu veya premium hesap veren siteler gibi video çekince 4-5k izleniyorum fakat kanalımın bir bölümü yok yani oyun oynayarak kanalım büyümedi fakat izleyiciler sadece oyun videoları izliyorlar ben bunları pek çekmek istemiyorum ayrıca bunlar çok fazla izlenmiyor (saat olarak) sizce ne yapmalıyım?
video fikirlerinizi alta yazın
roleplay tarzı videolar çekebilirsin uzunda oluyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
roleplay tarzı videolar çekebilirsin uzunda oluyor
roleplay sıkıyor beni ama bi 20güne csgo hileli yoldaş/rekabetçi atmayı düşünüyorum umarım izlenir
eski bir kanalım vardı hile paylaşmaktan ban yedi kapandı
csgo hilesi paylaşmıştım 2018 de 2020de toplam 40k izlenmişti o zamanlar abonem 300 falandı
unturned hilesi paylaştığımda 2-3k izleniyordu ama şimdi hile bulamıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
roleplay sıkıyor beni ama bi 20güne csgo hileli yoldaş/rekabetçi atmayı düşünüyorum umarım izlenir
eski bir kanalım vardı hile paylaşmaktan ban yedi kapandı
csgo hilesi paylaşmıştım 2018 de 2020de toplam 40k izlenmişti o zamanlar abonem 300 falandı
unturned hilesi paylaştığımda 2-3k izleniyordu ama şimdi hile bulamıyorum
mantıklı kanka o konuda bi ara çekiyordum ilk videom 500 izlenmişti :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pubg oynayarak veya bölüm atlamalı dediğimiz call of duty oynayarak online de olabilir deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sevdiğin işi yap bende zamanla izleyci kitlen oluşur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
pubg lite hilesinin gameplay videosunu paylaşacam umarım izlenir

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Creative comments videolar çok izldniyor. Merklandırıcı bir başlık ve kapak fotoğrafı koyarsan videoya izleyicinin yeterli dikkatni çekebilirsin.

Bir öneri daha gta5 oynuyorsan ses programınan sesini bebek sesi gibi veya karaktere göre ses yap ondan sonra şimşek meqvuin(dorusu nasıl yazılıyor bilmiyorum) gibi cizgi film modlarını indir seslendirerek video çek örnek videolar var bu sayede ellerinde telefon veya tablet olan çocukların dikkatini çekebilirsin(eğer bunu yapabilirsen iyi bir izlenme alabilirsin)

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum en sevdiğin işi yap sevdiğin işi yaparsan zevk alırsın daha kaliteli içerikler üretirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Creative comments videolar çok izldniyor. Merklandırıcı bir başlık ve kapak fotoğrafı koyarsan videoya izleyicinin yeterli dikkatni çekebilirsin.

Bir öneri daha gta5 oynuyorsan ses programınan sesini bebek sesi gibi veya karaktere göre ses yap ondan sonra şimşek meqvuin(dorusu nasıl yazılıyor bilmiyorum) gibi cizgi film modlarını indir seslendirerek video çek örnek videolar var bu sayede ellerinde telefon veya tablet olan çocukların dikkatini çekebilirsin(eğer bunu yapabilirsen iyi bir izlenme alabilirsin)
demek istediğin kanalı anladım onları minecraft içinde yapıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
Yani Trend Olan Videolardan Yaparsan İzlerler Bence Yani Sana Kalmış

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oynadıgın ıyı oyunların vıdeosunu ceksen cok ıyı olur

Üye
6 HİZMET YILI
Reis Gta 5 beleş olmuştu eğer kaldırıyorsa orda roleplay yapabilirsin güzel olur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...