- Yasaklandı
-
Banlı Üye
roleplay tarzı videolar çekebilirsin uzunda oluyorArkadaşlar bende diğerleri gibi (buneydişimdi / neizledimlanben /buneolaki /türkiyenin50tonu) gibi videolar yapmak istiyorum fakat beklediğim izlenmeyi alamıyorum fakat böyle oyun videosuydu veya premium hesap veren siteler gibi video çekince 4-5k izleniyorum fakat kanalımın bir bölümü yok yani oyun oynayarak kanalım büyümedi fakat izleyiciler sadece oyun videoları izliyorlar ben bunları pek çekmek istemiyorum ayrıca bunlar çok fazla izlenmiyor (saat olarak) sizce ne yapmalıyım?
video fikirlerinizi alta yazın
roleplay sıkıyor beni ama bi 20güne csgo hileli yoldaş/rekabetçi atmayı düşünüyorum umarım izlenirroleplay tarzı videolar çekebilirsin uzunda oluyor
mantıklı kanka o konuda bi ara çekiyordum ilk videom 500 izlenmiştiroleplay sıkıyor beni ama bi 20güne csgo hileli yoldaş/rekabetçi atmayı düşünüyorum umarım izlenir
eski bir kanalım vardı hile paylaşmaktan ban yedi kapandı
csgo hilesi paylaşmıştım 2018 de 2020de toplam 40k izlenmişti o zamanlar abonem 300 falandı
unturned hilesi paylaştığımda 2-3k izleniyordu ama şimdi hile bulamıyorum
demek istediğin kanalı anladım onları minecraft içinde yapıyorlarCreative comments videolar çok izldniyor. Merklandırıcı bir başlık ve kapak fotoğrafı koyarsan videoya izleyicinin yeterli dikkatni çekebilirsin.
Bir öneri daha gta5 oynuyorsan ses programınan sesini bebek sesi gibi veya karaktere göre ses yap ondan sonra şimşek meqvuin(dorusu nasıl yazılıyor bilmiyorum) gibi cizgi film modlarını indir seslendirerek video çek örnek videolar var bu sayede ellerinde telefon veya tablet olan çocukların dikkatini çekebilirsin(eğer bunu yapabilirsen iyi bir izlenme alabilirsin)
örnek verirmisin coffin dance falan mı onların müziği telifli o yüzden paylaşmıyorumYani Trend Olan Videolardan Yaparsan İzlerler Bence Yani Sana Kalmış
yeni gençliğin buna önem vereciğini sanmıyorum örnek verirmisinKültür sanat videolarına yönelebilirsin
Yani Mesela Bak Youtubedan En Fazla İzlenen Komik Videolara Ona Örnek Bİrşey Yapmaya Çalışörnek verirmisin coffin dance falan mı onların müziği telifli o yüzden paylaşmıyorum
zaten yaptım linki burda izlemek istersen eksiklerim var mı bi bakYani Mesela Bak Youtubedan En Fazla İzlenen Komik Videolara Ona Örnek Bİrşey Yapmaya Çalış
Kaldırsa 2 saat oynayacamReis Gta 5 beleş olmuştu eğer kaldırıyorsa orda roleplay yapabilirsin güzel olur
haklı sevdiğin işi yapmalısın dostumdostum en sevdiğin işi yap sevdiğin işi yaparsan zevk alırsın daha kaliteli içerikler üretirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?