Youtube vıdeo silme cok lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Youtubede 4 yıl önce yukledıgım bır kaç vıdeo var ama hesabı unuttum nasıl silebilirim cok lazım hesabın birtek e postasını bılıyorum şifreyı cok denedım ama yok bilen üstad varsa yardım lütfen

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Youtube mail attın mı işe yarayacağını pek sanmıyorum veya videoyu çokça şikayet ettir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Youtube mail attın mı işe yarayacağını pek sanmıyorum veya videoyu çokça şikayet ettir
10-20 tane mail attım takmıolar şikayette ettım baya
Post automatically merged:

Harbi hacker lazım yanı bana şikayet falan eposta herşeyı denedım :brainfree:

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
BruteForce krallarını olduğu bir site vardı PC-RET'de ordaydı ismini bi hatırlıyabilsem. Hatırladıgın sifreleri yazar bruteforce ile denersin

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
gmaili hatırlamıyorsan maltego kullanarak küçük bir araştırmayla bulabilirsin.Şifreyi hatırlamıyorsan wordlist oluşturup kaba kuvvet saldırısı yapabilirsin.tabi bu wordliste ne koyduğuna bağlı olarak süre değişebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gmaili hatırlamıyorsan maltego kullanarak küçük bir araştırmayla bulabilirsin.Şifreyi hatırlamıyorsan wordlist oluşturup kaba kuvvet saldırısı yapabilirsin.tabi bu wordliste ne koyduğuna bağlı olarak süre değişebilir.
Wordlisti nasıl yapıcam ? fazla bi bilgim yok kb

BruteForce krallarını olduğu bir site vardı PC-RET'de ordaydı ismini bi hatırlıyabilsem. Hatırladıgın sifreleri yazar bruteforce ile denersin
o sitede noluyor ?

ve bu program ne işe yarıyor

Yapabılen bırı varsa parasınıda verırız yeterkı silsin cok lazım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...