Youtube video silmek kanala zarar verirmi? verirse ne kadar sürede düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga temmuzdan beri video atıyodum hiç video silmiyordum ve 73.740 abone toplamıştım. son zamanlarda ilk dönemlerde attıgım başka kanaldan çaldıgım videoları silmiştim. ve shortslarımı kötü etkiler diye son attıgım uzun videolarıda silmiştim. kanal eskiden 2 günde 50k filan izleniyordu ve günde 500 abone kazanıyodum. ama artık 2 günde 25k izleniyorum ve günde bazen 0 bazense 100 abone alıyom. peki eğer video sildigim için olduysa kanal ne zaman düzelir?

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Etkileşimini etkiler evet bu çoğu platform için geçerlidir Tiktok, YouTube gibi sosyal medyalar başta bulunuyor

Üye
2 HİZMET YILI
zarar verir toparlamak ne kadar sürer bilmem ama tabiki zarar verir.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vermez ben değild earkımın kanalı vardı ordan biliyom kanalı başka birşeye çevirdi tüm videoları sildi bişey yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bununla ilgili resmi bir bilgiye ulaşan var mı deneme yanılmayla olacak bir durum değil sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
zarar vermezde knk o videoya ait izlenmeler beğeniler silinir video ile beraber

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
izlenmeyen videoları sil yükle yapabilirsin 1 defa yaptıktan sonra yapmanı önermem izlenmesi düşer aynı videoyu tekrar attığın için spam sayılır

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
YouTube video silmek, bir kanala genelde doğrudan zarar vermez, ancak bazı durumlar söz konusu olabilir. Öncelikle, silinen video eğer popüler veya izleyici kitlesine hitap eden bir içerikse, bu durumda kanalın izleyici sayısında bir düşüş görülebilir.

Üye
2 HİZMET YILI
dostum herhangi bir zarar görüceğini sanmam sadece izlenme sayın düşebilir izlenme sayın derken toplamdan bahsediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtube hesabına bence zarar illaki verir yani dikkatli olmalısın silmemen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...