Youtube Video

• Konuyu başlatan xtragyne1sts
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtragyne1sts

X
Selamlar youtubede yeni sayılrıım yeni videomu attım bi bakarmısınız neleri eksik ne yaparsam daha iyi olur video nasıl daha kaliteli olur? link

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Video izlemedim yorum burada dursun yorumu beğen bilgisayara geçince bakacam ve eksik ve artı yönlerini söyleyecem.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
  1. Kanal Video'ların İçin İntro Hazırlaman Gerek.
  2. Videonda Susmamaya Çalış
  3. Konuşman Biraz Sert Bir Konuşma Yani Diksiyon'unun Düzeltmen Lazım
  4. Ve Video Biterken Like Abone İsterken Şöyle Demen Daha İyi Olabilir " Video'yu Beğendiyseniz Beğenmeyi Beğenmediyseniz Beğenmemeyi Destek İçin Kanalıma Abone Olmayı ve Yorumlarınızı Görüşlerinizi İsteklerinizi Yazmanızı İstiyorum Allaha Emanet Olun Bir Sonra ki Güzel Harika Video'da Görüşmek Üzere " Bunu Misal Diyebilirsin.
  5. Video Açıklama Kısmında Biraz Bilgi Verebilirsin Video'da İlginç Olan Bir Şeyi Kısa ve Öz Olarak Açıklamaya Yazmalısın.
  6. Video Yükleme Ekranında Ayarlar Kısmında " Kategori " Oyun Olarak Seçtiğin Zaman Hangi Oyun Olduğunu Oraya Yazmalısın.
  7. Kanalın Kapak Resminde Sosyal Medya Hesapları Gibi Değişik Bir Tasarımlı Resim Eklemelisin.
  8. Kanalında Oyun Eğlence Video'ları Dişinda Video Yüklememelisin.
  9. Kanal Açıklama Kısmını Düzeltmen Lazım.
  10. Oynatma Listeleri Yapman Lazım Misal CS:GO Oyunu İçin Oynatma Listesi Oluştur CS:GO Video'larını O Oluşturduğun Listeye Eklemelisin.
  11. Video Başlıklarını Merak Edici Şeyler veya Video İçinde Bir Kelimeyi Yazman
  12. Video Etiketlerini Video İle İlgili Yazman Lazım
Benim Görüşlerim Bunlar Değerlendirmek Sana Kalmış.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI

videoyu izle eğer sende böyle yaparsan 600 bin üstü izlenmen olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...