YouTube VPS bilinmesi gerekenler ve VPS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Biraz araştırma yaptığımda YouTube'da 7/24 yayın yapabilmek için Windows VPS sunucu kullanabileceğimi gördüm. Bu konuda bilmem gerekenler neler? İhtiyacımı karşılayabilecek VPS sağlayabilecek firma arıyorum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
genelde hosting kiralıyorsun kanka biraz araştırdım az önce , uzak bilgisayar mantığı ile oluyor sanırım teknofirst ten falan bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
genelde hosting kiralıyorsun kanka biraz araştırdım az önce , uzak bilgisayar mantığı ile oluyor sanırım teknofirst ten falan bakabilirsin
Merhaba hocam daha önce birçok buradaki satıcılardan vds almıştık fakat hepsi canlı yayınlarda sıkıntı olmaz demesine rağmen sıkıntı oldu ve destek ilgi sıfırdı. Sizden ricam canlı yayın için referans olacağınız vds var mıdır?
Karşılaştığım sorunlar:
- Uzaktan sunucu ile bağlantımı kestikten sonra canlı yayın siyah ekran oluyor.
- Aşırı derecede delay ve drop oluyor
- Sunucuyu aldığımız zaman kurulumu biz yapmak zorunda kalıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretsiz VDS alabilirsin agam yöntemleri var hemde süper hızlı internetleriyle adını duymayanın kalmadığı microsoftun azure portal diye bir projesi var ücretsiz bir şekilde vds alıp yayın yapabilirsin hatta ne için kullanacağını bilmiyorum ama ekran kartlı vds açma seçeneği bile var.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
google vds kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ücretsiz VDS alabilirsin agam yöntemleri var hemde süper hızlı internetleriyle adını duymayanın kalmadığı microsoftun azure portal diye bir projesi var ücretsiz bir şekilde vds alıp yayın yapabilirsin hatta ne için kullanacağını bilmiyorum ama ekran kartlı vds açma seçeneği bile var.
Oncelikle cevabin icin tesekkurler :) Ben YouTube'da 7/24 müzik canlı yayını yapmak için vds arıyordum. Peki donma olur mu?

Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba hocam daha önce birçok buradaki satıcılardan vds almıştık fakat hepsi canlı yayınlarda sıkıntı olmaz demesine rağmen sıkıntı oldu ve destek ilgi sıfırdı. Sizden ricam canlı yayın için referans olacağınız vds var mıdır?
Karşılaştığım sorunlar:
- Uzaktan sunucu ile bağlantımı kestikten sonra canlı yayın siyah ekran oluyor.
- Aşırı derecede delay ve drop oluyor
- Sunucuyu aldığımız zaman kurulumu biz yapmak zorunda kalıyoruz.

VDS değil de ekran kartlı fiziksel (dedicated) sunucu alman gerekiyor. VDS/VPS sunucularda ekran kartı olmuyor, yayın sırasında zorlanır o yüzden. Ekran kartlı olması da gerekmiyor aslında sanırım, işlemciyi kullanarak da yayın yapabilirsin diye düşünüyorum. Güçlü işlemcili bir sunucu alman gerekir o yüzden.

Oncelikle cevabin icin tesekkurler :) Ben YouTube'da 7/24 müzik canlı yayını yapmak için vds arıyordum. Peki donma olur mu?

Ha müzik canlı yayını içinse bilemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
VDS değil de ekran kartlı fiziksel (dedicated) sunucu alman gerekiyor. VDS/VPS sunucularda ekran kartı olmuyor, yayın sırasında zorlanır o yüzden. Ekran kartlı olması da gerekmiyor aslında sanırım, işlemciyi kullanarak da yayın yapabilirsin diye düşünüyorum. Güçlü işlemcili bir sunucu alman gerekir o yüzden.
Ha müzik canlı yayını içinse bilemiyorum.
Hııım Anladım ! Peki canlı yayın için referans olacağınız fiziksel sunucu var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
donma senin alt yapına ve sistemine bağlı iyi ise donma sorunu yaşamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
google ücretsiz 1 yıl veriyor ama illa para vericem diyorsan yoncu com var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...