Merhaba hocam daha önce birçok buradaki satıcılardan vds almıştık fakat hepsi canlı yayınlarda sıkıntı olmaz demesine rağmen sıkıntı oldu ve destek ilgi sıfırdı. Sizden ricam canlı yayın için referans olacağınız vds var mıdır?genelde hosting kiralıyorsun kanka biraz araştırdım az önce , uzak bilgisayar mantığı ile oluyor sanırım teknofirst ten falan bakabilirsin
Oncelikle cevabin icin tesekkurlerÜcretsiz VDS alabilirsin agam yöntemleri var hemde süper hızlı internetleriyle adını duymayanın kalmadığı microsoftun azure portal diye bir projesi var ücretsiz bir şekilde vds alıp yayın yapabilirsin hatta ne için kullanacağını bilmiyorum ama ekran kartlı vds açma seçeneği bile var.
Merhaba hocam daha önce birçok buradaki satıcılardan vds almıştık fakat hepsi canlı yayınlarda sıkıntı olmaz demesine rağmen sıkıntı oldu ve destek ilgi sıfırdı. Sizden ricam canlı yayın için referans olacağınız vds var mıdır?
Karşılaştığım sorunlar:
- Uzaktan sunucu ile bağlantımı kestikten sonra canlı yayın siyah ekran oluyor.
- Aşırı derecede delay ve drop oluyor
- Sunucuyu aldığımız zaman kurulumu biz yapmak zorunda kalıyoruz.
Oncelikle cevabin icin tesekkurlerBen YouTube'da 7/24 müzik canlı yayını yapmak için vds arıyordum. Peki donma olur mu?
Hııım Anladım ! Peki canlı yayın için referans olacağınız fiziksel sunucu var mıdır?VDS değil de ekran kartlı fiziksel (dedicated) sunucu alman gerekiyor. VDS/VPS sunucularda ekran kartı olmuyor, yayın sırasında zorlanır o yüzden. Ekran kartlı olması da gerekmiyor aslında sanırım, işlemciyi kullanarak da yayın yapabilirsin diye düşünüyorum. Güçlü işlemcili bir sunucu alman gerekir o yüzden.
Ha müzik canlı yayını içinse bilemiyorum.