Onaylı Üye
Arkadaşlar Bu Konuyu Çok Beğeneceksiniz. Hemen Başlıyalım
1-Koyu Yorum Yazma: Yorumunuzu %100 Öne Çıkarır Ünlü Youtuberlere Yorum Atarsınız Cevaplar
Yazınızın Başına Ve Sonuna Sadece *İstediğiniz Yazı* Koyuyorsunuz Oluyor Mesela *Adamsın İşe Yaradı* Yazabilirsiniz. Ayrıca Koyu Yazıyor Ve Başda Ve Sonda Koydunuz İşaret Yorumu Attığınızda Gözükmüyor. İşareti Yapamayanlar Benim Konudaki Gibi Kopyalasın Yapıştırsın. Zaten En Sağda Rakamların Olduğu Yerde Bulunmakta
2-Yazılarınızda Üsten Çizgili Yazma: Arkadaşlar Bu Yazınca Öne Çıkıyormu Bilmiyorum. Yazınızın Ortasından Bir Çizgi Çiziliyor. Gerçektende Güzel Oluyor. Yazmak İçin -İstediğiniz Yazı- Yapın olacaktır. Bundada Aynı Yorumu Attığınızda Treleriniz Gözükmüyor
REP VERMEYİ UNUTMAYIN
MESAJ KOTAM DOLDU MESAJ ATMAYIN !
1-Koyu Yorum Yazma: Yorumunuzu %100 Öne Çıkarır Ünlü Youtuberlere Yorum Atarsınız Cevaplar
2-Yazılarınızda Üsten Çizgili Yazma: Arkadaşlar Bu Yazınca Öne Çıkıyormu Bilmiyorum. Yazınızın Ortasından Bir Çizgi Çiziliyor. Gerçektende Güzel Oluyor. Yazmak İçin -İstediğiniz Yazı- Yapın olacaktır. Bundada Aynı Yorumu Attığınızda Treleriniz Gözükmüyor
REP VERMEYİ UNUTMAYIN
MESAJ KOTAM DOLDU MESAJ ATMAYIN !