YouTube'da para kazanmayan kanallar YouTube'a neden içerik yüklüyor?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir sürü tarihi dizi sahneleri paylaşan büyük aboneli YouTube kanalları var. Abonelerine bakarsan 300-600 bin falan ama nedense para kazanmıyorlar. Kendimden biliyorum, ben de yaptım. Para kazanmamı reddettiler. Bunlar hiçbir para kazanmadığı hâlde neden video çekip atıyorlar? Anlamadım. Hayatımda belki de gördüğüm en ilginç durum bu. Hiçbir kazancın olmadığı hâlde düzenli olarak YouTube'a içerik üretiyorsun. Bu, bana göre çok garip. Biri söylesin: Bunlar neden para kazanmadıkları hâlde dizi sahnesi paylaşıyorlar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanalı satıyorlar.
chatgpt ye sordum. bi tek sponsorluktan para kazanabilirler düzenli olarak. sanırım o tarz kanallar sponsorluk için ( youtubeden kazanamicaklar ama dizii sahnesi çektikler için daha fazla izlenme alıyorlar yani sponsorluktan gelen para fazlasıyla telafi ediyordur zaten) [ kanal satma link atma vb şeylerde olabilir ama en mantıklısı düzenli olarak kazanmak için tek yöntem sponsorluk]

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunu nasıl çıkardın
hem müzik hemde dizii sahnesi kullanmak 2 side para kazanmayı engelliyormuş bence en mantıklı seçim oyun kanalı açmak ama dizii sahnesi kanalları kadar iyi izlenmicektir o yüzden ben şöyle yapmayı düşünüyom. 1 kanalda para kazanma politikalarına full dikkat edip full minecraft çekicem ve youtubeden para kazanıcam 2. youtube kanalında ise dizii sahnesi editleri yapıcam trend müzikleri kullanıcam daha fazla izleniceğim için, youtubeden para kazanmasamda sponsorluktan daha fazlasını kazanırım. yani bi kanalda youtubenin kendisinden para kazanıcam bi kanal ise sadece sponsorluk için. sence nasıl bi fikir?