Uzman Üye
Fix yedi diye biliyorumYouTube plus diye bi uzantı var oda işe yarıyor diyorlardı.
Fix yedi diye biliyorumYouTube plus diye bi uzantı var oda işe yarıyor diyorlardı.
bunu deneFix yedi diye biliyorum
Mobil de ReVanced önerirrim aşırı güzel bir şey, MicroG denilen olay ile google yani youtube hesabına da giriş yapabiliyorsun. eğer ki yok ben 3.parti şey istemiyorum dersen bir şey diyemem ben yıllardır kullanıyorum.Mobilde deneyebiliyormuyuz bunu ? Pc deki fix yedi artik ad blocker hatadi yone veriyor youtube
ben mobilde youtube dan kendi uygulamasını premium gibi kullanmalik bir reklam engelleyici arıyordum zaten revancedi biliyorum dostumMobil de ReVanced önerirrim aşırı güzel bir şey, MicroG denilen olay ile google yani youtube hesabına da giriş yapabiliyorsun. eğer ki yok ben 3.parti şey istemiyorum dersen bir şey diyemem ben yıllardır kullanıyorum.
fixlenmemiş fakat sende sıkıntı çıkmış olabilirdostum selam buda fixlendi.. var mı önern?
BAK BAŞKASI DA Yazdı fix yedi diye anlamadım gitti bende her zaman ki gibi hata ver meye başladıfixlenmemiş fakat sende sıkıntı çıkmış olabilir