Çözüldü YouTube'dan indirdiğim hileden virüs bulaştı ve Discord hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Adminim, bu konudan belki arkadaşlar siz anlarsınız :( Ben bir ara YouTube'dan hile indirdim Memory sitesi haricinden. Bilgisayarım bir anda yavaşladı ve format attım. Ertesi gün Discord şifresi değiştirilmiş ve başka Discord sitelerini takip edip ve millete bir site linki atmış. Bunun için ne yapmam lazım? Format attım, iki kere Discord şifrem değiştirildi. Mail şifrelerini de değiştirmem mi gerekiyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Adminim, bu konudan belki arkadaşlar siz anlarsınız :( Ben bir ara YouTube'dan hile indirdim Memory sitesi haricinden. Bilgisayarım bir anda yavaşladı ve format attım. Ertesi gün Discord şifresi değiştirilmiş ve başka Discord sitelerini takip edip ve millete bir site linki atmış. Bunun için ne yapmam lazım? Format attım, iki kere Discord şifrem değiştirildi. Mail şifrelerini de değiştirmem mi gerekiyor?
Siz tedbir olarak mail şifrelerinizi değiştirin ve 2 li doğrulama her zaman ekleyin discord veya başka birşey hesaplarınızın şifresi saldıran kişiye geçmiştir, oyun hesapların şifresini bile değiştirmeniz gerekmekte Youtube dan asla vt olmayan ve güvenmediğiniz şeylere inanmayınız!
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başta mailin olmak üzere her şeyini değiştir ve Authy ile iki aşamalı doğrulamayı aktif et. Kendin için de tehlikeli bir şey iki aşamalı doğrulama. Kaybedersen yanabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam tehlikeli bir iş yapmışsınız her programı kullanmadan önce inceleyiniz tüm şifrelerinizi değiştirip gmailde bütün cihazlardan çıkış yapın iki aşamalı dogrulamayi kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bilgisayarını formatladıktan sonra ilk olarak mailindeki şifreyi değiştir sonradan diğerlerini değiştir önemli şeyleri hızlıca yap RAT yemişsin büyük ihtimalle

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum haberin olsun diye diyorum format atsan bile bios a bile virüs atabilirler bilinmedik yerler dışında reklam engelleyeci kullanın lütfen reklamlara link atılan her hileye tıklamayın hocam iyi forumlar

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Siz tedbir olarak mail şifrelerinizi değiştirin ve 2 li doğrulama her zaman ekleyin discord veya başka birşey hesaplarınızın şifresi saldıran kişiye geçmiştir, oyun hesapların şifresini bile değiştirmeniz gerekmekte Youtube dan asla vt olmayan ve güvenmediğiniz şeylere inanmayınız!

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...