Youtubeden Para Kazanma (Anlayanlar Buraya)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Benim Bir Film kanalım var şuan 2800 abone ve günlük 100 den fazla Abone 50 binden fazla izleme geliyor. biliyoruzki filmlerden para kazanılmıyor ben abone kasıp filmleri sildikten sonra normal videolar atmayı düşünüyorum ve 4000 saat geçtikten sorna para kazanmayı açmayı düşünüyorum sizce olurmu? 4000 Bin saati geçmiş zaten ama filmler sayesinde ben normal videolar sayesindede 4000 bin saati yeniden geçmek istiyorum işimi garantiye alıp başvurmak istiyorum? 20 den fazla kanal açtım filmler sayesinde 1000 abone ve 4000 saati geçtim başvurdumve hiçbirini kabul etmiyorlar bende böyle denemk isityorum?

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Böyle kabul etme olasılıkları var ancak kendini ifade etmeyi acilen öğrenmelisin 4000 bin saat ne demek ya neyse iyi günler
1000 Abone ve 4000 Saat abartılacak birşey değil zaten isteyen yapar

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Böyle kabul etme olasılıkları var ancak kendini ifade etmeyi acilen öğrenmelisin 4000 bin saat ne demek ya neyse iyi günler
Kendini İfade Etmeyi Öğrenmelisin derken ? Ne demeliyim ? Anlatırsan Sevinirim.
Post automatically merged:

soruyuca cevap ver yeter başka yere gitmesin konu .

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kendini İfade Etmeyi Öğrenmelisin derken ? Ne demeliyim ? Anlatırsan Sevinirim.
Post automatically merged:

soruyuca cevap ver yeter başka yere gitmesin konu .
Soruyu anlayabilseydim ilk okuyuşumda net cevap verirdim zaten.
Filmden abone kasıp filmleri silersen kabul etme olasılıkları var diye de belirtmiştim

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sen para kazanman olur ama para kazanamazsın çünkü o kitle seni gilm için takip ediyor senin videoların için değil büyük ihtimalle senin vidrolarını izlemezler çünkü onlar film için ordalar bu durumda para kazanma açık olsa bile para kazanman imkansız ama film eleştireleri yaprsan para kazanırsın

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sen para kazanman olur ama para kazanamazsın çünkü o kitle seni gilm için takip ediyor senin videoların için değil büyük ihtimalle senin vidrolarını izlemezler çünkü onlar film için ordalar bu durumda para kazanma açık olsa bile para kazanman imkansız ama film eleştireleri yaprsan para kazanırsın
Haklısın madem o şekil yapacak fılm vıdeolarını kesmeden oyun veya nası videolar ıstıyorsa paylaşsın.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Film paylaşıp 1.000 abone ve 4.000 saat izlenme ile para kazanmanı aktif ettikten sonra videoları kaldırma. Video düzenleyiciden videoları "Herkese açık" değil de "Gizli" yap. Bu şekilde para kazanman tekrardan kapanmayacaktır. Videoları kaldırdığın taktirde tekrardan para kazanman kapanacaktır.
Para kazanma özelliğinin açılımını kabul etmemelerinin sebebi ise paylaştığın filmler telif hakkı ile korunmakta. Buda senin paylaştığın filmleri boşa internetini yavaşlatmaya eş değer olacaktır. Eğer para kazanman kabul edilir ise yukarıda dediğim gibi yap.
İyi forumlar.

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Film kesitlerinde Telif yok bildğim kadar onlardan para kazanam şansım varmı?

Üye
7 HİZMET YILI
bence sen 1 saat kendimi tokatladım içerikli videolar üret. belki para kazanırsın.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynen doğru söylüyorsun

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa bozma kanalı kalsın , neticesinde izleyicilerin ve abonelerin seni filmlerin için takip ediyor ve görünüşe bakılırsa gayet iyi gidiyorsun bırakma derim , eğer gerçekten bu işi iyi yapacağım diyorsan o zaman gizle konuları başla bir an önce ancak aktif abonelerin varsa abonelikten çıkabilirler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...