Youtuber olmayı düşünüp öylesine 4 yıl üniversite ye gidilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim asıl hedef youtuberlik. video çekip para kazanmak. ama belki izlenmessem? yada youtube kapanırsa filan. ne olur ne olmaz diye 4 yıl üniversite okumak mantıklımı sizce? [şuan kanal yeni 3 aylık filan para kazanması açık değil 1m toplam shorts izlenme var 26bin abone var yaklaşık ve günde 200,300 bazende 1000 abone kasıyom yani 1 ayda yaklaşık 15bin filan abone geliyo ama yinede riske atmak istemiyom)

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dostum hayatını riske atmanı istemem. Kesinlikle bu işi yapacaksan her ihtimale karşı ileride zorluklar yaşamamak için bir meslek edinmeni tavsiye ederim. Hem üniversite okurken de YouTube işine de kafa yorabilirsin. İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mantıksız sadece ekipmanlarla başla kenide özgü içerik yap devamı gelri

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
her meslek bitebilir üniversite okumak eğlencelidir bazen de sinir krizi geçirmene sebep olabilir ama yine de orada kuracağın dostluklar ve edineceğin tecrübe hayatına etki edecekdir bence çift mesleği aynı anda yürütmeye çalış

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
mantıklı olan zaten üniversiteye gitmen. zaten boş vaktin olacak ne olur ne olmaz diye youtubeye başlarsın ^^

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Neden üniversite okuyacaksın ki YouTuber olmak için ? Anlamadım gerek mi var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belki youtube kapanır belkide fazla izlenmem. riske atmak istemiyom yani.
Yani o zaman gerçekten üniversite işini ana planın yap YouTube riskli üniversitede gerçekten yapacağın istediğin bir mesleğin dalını seç ki ona yönel youtube olursa o işten ekmek yersen ordan devam edersin

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yarın öbür gün ne olucağını bilemezsin bir yandan okul okumaya devam et bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gidilmez zaten okumayacaksan boşuna vakit harcama

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
YouTube keyif ve zevk işi tamam parası iyidir belki ama sirf bu YouTube güvenip hayatını öne göre şekillendirmek bence riskli

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Youtuber olmak ve video içeriği üreterek para kazanmak, potansiyel olarak heyecan verici bir hedef olabilir, ancak bu alanda başarılı olmak ve gelir elde etmek her zaman garantili değildir. YouTube'da başarılı bir kanal kurmak, zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir ve sonuçlar garanti edilemez. Bu nedenle, eğitim ve kariyeriniz için bir plan yaparken, aynı zamanda geleceğinizi güvence altına almak adına en kötü senaryoya hazırlıklı olmak önemlidir. Dört yıllık bir üniversite eğitimi, başka kariyer fırsatlarına da kapı açabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bir bilinmeze göre yaşama, temelini at öyle olacaksan ol, yoksa boşlukta kalırsın.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Üniversiteye öylesine gideceksen boşuna gitme, hele ki özel ise sakın gitme, parayı başka şekilde değerlendir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
gidilir elbette ancak tatil amaçlı gidiyorsun yoksa gelişim açısından mı onu düşün. eğer o üniye ayıracağın zaman youtube ayıracağında zamanı kısıtlıyorsa işler karışır

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hayatını garantiye aldıktan sonra youtubea zaman ayır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...