Youtubeye başlayacağım deneme videoları çekiyorum yorumlarınız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir bilgisayar ile içli dışlıyım ve bilgilerimi kazanca döndürmek istiyorum. Bu amaçla önce youtube, youtube ile birlikte blogspot, daha sonra direk bir web sayfası açıp youtube videolarını orada da yayınlayacağım ve ondan sonra projelerimi parayla öğretebileceğim platformlara geçeceğim. Ama ilk adım olan youtubede daha önce hiç video çekmeyle falan uğraşmadım sadece bir iki sefer hazır video yükledim. Kanal tamamen eğitim üzerine kurulu olacak. Kanal ismini vb. değiştireceğim şuanlık emanet bir kanalla yayınlayacağım yorumlarınız için. Neler yapmalıyım girişinden tutunda para kazanmak için reklamına kadar önerebildiğinizi önerirseniz sevinirim

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir bilgisayar ile içli dışlıyım ve bilgilerimi kazanca döndürmek istiyorum. Bu amaçla önce youtube, youtube ile birlikte blogspot, daha sonra direk bir web sayfası açıp youtube videolarını orada da yayınlayacağım ve ondan sonra projelerimi parayla öğretebileceğim platformlara geçeceğim. Ama ilk adım olan youtubede daha önce hiç video çekmeyle falan uğraşmadım sadece bir iki sefer hazır video yükledim. Kanal tamamen eğitim üzerine kurulu olacak. Kanal ismini vb. değiştireceğim şuanlık emanet bir kanalla yayınlayacağım yorumlarınız için. Neler yapmalıyım girişinden tutunda para kazanmak için reklamına kadar önerebildiğinizi önerirseniz sevinirim

Öncelikle başlığı düzenlemen gerekiyor. Hepsini büyük yazmalısın dostum veya kelimelerin baş harfini büyük yazmalısın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
allah yardımcın olsun inşallah başarısın youtube türkiyede öyle boş kanllar yükseliyoki bi bilgi kanalıysan eğer başarılar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgi kanalları youtubede genelde fazlasıyla tutuyor. Seninde başarılı olmanı isterim. Ne kadar boş kanal varsa hepsi yükseliyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Etiket, başlık, açıklama dikkat çekici ve düzgün yazarsan on numara youtubersındır gözümde

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI

videoyu canlı yayınamı almışım napmışım ilk gösterim fln yazıyor
allah yardımcın olsun inşallah başarısın youtube türkiyede öyle boş kanllar yükseliyoki bi bilgi kanalıysan eğer başarılar
eyvallah kardeşim valla takip edin derim yazılım öğrenmek isterseniz eğer. Bilgi açısındanda çok boş kanallar yükseliyor en azından kanalı farklı bir formatta yapmayı düşünüyorum. Herkes gibi sıfırdan kodlama dilleri öğretmeyeceğim daha faydalı olacağını düşündüğüm şeyler yapacağım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İngilizce videolar yapman etkileşim açısından daha iyi olacaktır, bilgilendirici videolar iyi bir tercih.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer tr de başarılı olmak istiyorsan özürlü videolar çekmen lazım malesef

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başarılı olmaz zor gibi ama başarılar

Üye
9 HİZMET YILI
Başarılar. Biraz geç kalmışsın başlamak için ama olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aynen öyle, dediğim gibi ingilizce videolar yaparsan youtube algoritmasının seni farketmesi daha kısa sürecektir, fakat ya türkçe yap ya ingilizce illahaki algoritmanın seni farketmesi için belirli bir zaman gerekiyor. başarılar...

Süper Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
videoyu izledim belli ki bilgin var bu konularda
bence bu işlerin üzerine gitmelisin
bu arada ingilizce biliyorsan altyazı koyabilirsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
umarım iyi yerlere gelirsin trde biraz zor gibi ama olsun sen devam et

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Abone oldum reis kendi eleştirim olarak bence masaüstünü dahada günlük hayata uygun olarak çevirebilirsin böyle boğuk bir teması var gibi görünüyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgi kanallarını izliyolar ama abone olmuyolar çok var öle kanal bir sürü izlenmeleri var ama aboneleri az

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başlık ve etiketler çok önemli (mesela benim 30 saniyelik bir videom var 55k izlendi başlık ve etiket sayesinde olduğunu düşünüyorum.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...