Yük Altında pc kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana göre sıkıntı kesınlıkle ne olursa olsun dıyer şeylerden suphelenmeye gerek yok ısınma ısınma sonucu ancak bılıgısayar kapanır yada onun gıbı seyler olur kaçak tarzı bırseyde olabılır kabloların dağnıksa kasaya yada bır donanıma fazladan yuk bındırme olabılır bana gore sapphıre gıbı bır kartta hıc guvenlı durmuyor ekran kartındada sıkıntı olabılır

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ısınmadan dolayı olduğu çok açık belli. soğutmak için başka fan almalısın

My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Fani donmuyordur isindigi icin kapaniyor muhtemelen ayrica bir islemcinide kontrol et termal macununu vs yenilemen gerekebilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Geçenlerde birkaç konu açmıştım konuda ben power suppyleden bahsetmiştim ondan şüphelenmiştim
oyuna girdigimde 10 dk 15 dk sonra pat ekran gidiyor pc hala çalışıyor res atmadan kendine gelmiyor ben power supplyden şüphelendim ve kaliteli bir psu corsair 650 +80 watt bir psuya geçtim yeterince besliyor pcyi
pc özellikleri sapphire rx570 4gb oc nitro ryzen 3 2200g işlemci tek slot 8 gb ram 3 tane harddisk yeterince besliyor psu fakat ben hala bu sorunu çözemedim ekran kartıyla bir alakası olabilirmi?
bıktım artık bu sorundan gta5 te full ayarlarda 80fps alırken ekranın gitmesi beni delirtiyor
sadece sapphirenin kendi programından ekran kartının fanlarını açınca sorun düzeliyor.​
bir şey soracağım, 1.si biostan ayarları sıfırlar mısın ?
2.si ramleri çıkartıp pcyi aç sonra ramlerden 1 tanesini takıp aç sonra oyunu oynamayı dene eğer oluyorsa diğerini tak kapatıp

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Ekran kartı yada işlemcinin soğutma sisteminden olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Termal macun bakımı yapın ve işlemci fanını değiştirin mümkünse kule tipi işlemci soğutucu kullanın sorun çözülür hocam. :)

Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartında sorun var demek ki kendin söylüyorsun ya.Driverlerini güncellemeyi dene eğer olmazsa teknik servisle görüş ileride sorun yaratacaksa garantiye yollamalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...