Yulafın içine ne atılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Selamlar spora başlamak için 65 kilo olmaya çalışıyorum bunun içinde yulaf yemeye başladım sabah kahvaltısı çok yapamadığım için okulda bişiler atıştırıyorum öğleden sonra okulum olmadığı için öğle yemeği neyse onu yiyorum 2-3 saat sonra 1 bardağın içine yulaf döküp yoğurtla karıştırıp yiyorum sonra akşam yemeği yiyip saat 11 gibi tekrar yulaf yiyorum bu düzende kilo artışı çok olur mu bu konuda şunuda ekleyebilirsin dediğiniz bir öneriniz var mı?

bir de yulaf yoğurtla bazen gitmiyo ne yaparsam bunun tadını biraz olsun güzelleştirebilirim

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar hocam , Öncelikle umarım istediğiniz kiloya en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. Yulaf gibi ürünlerin kilo aldırdığı doğrudur fakat her şeyden önce kesinlikle yediğiniz ürünlerin kalori hesabını yapınız. Buna dair internette oldukça fazla diyet listeleri , kilo aldıracak sağlıklı besinler var. Yediğiniz ürünler size çok gibi gelebilir fakat kalori açısından düşük ise kilo alamamanız gayet normal. Bu yüzden naçizane ilk tavsiyem kalori hesaplayarak beslenmek.

* Yulaf içerisine pirinç unu , süt ,kakao katarak güzel bir lezzete kavuşup yiyebilirsiniz. Pirinç unu kilo almanızda oldukça yardımcı olacaktır.

* Kesinlikle yanınızda kuru üzüm, badem gibi ürünler bulundurup sabahları okulda rahatlıkla yiyebilirsiniz.

* Gainer gibi takviye ürünler de düzenli kullanımda ciddi kilo aldırır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kankam milshek tarzı yap ye yani blendır felan varsa evde kako olur muz çilek fıstık badem süt fıstık ezmesi bal bunları çek iç tadı mühteşem oluyor dene gör

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
meyve koyup yiyebilirsin özellikle çilek muz

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhabalar hocam , Öncelikle umarım istediğiniz kiloya en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. Yulaf gibi ürünlerin kilo aldırdığı doğrudur fakat her şeyden önce kesinlikle yediğiniz ürünlerin kalori hesabını yapınız. Buna dair internette oldukça fazla diyet listeleri , kilo aldıracak sağlıklı besinler var. Yediğiniz ürünler size çok gibi gelebilir fakat kalori açısından düşük ise kilo alamamanız gayet normal. Bu yüzden naçizane ilk tavsiyem kalori hesaplayarak beslenmek.

* Yulaf içerisine pirinç unu , süt ,kakao katarak güzel bir lezzete kavuşup yiyebilirsiniz. Pirinç unu kilo almanızda oldukça yardımcı olacaktır.

* Kesinlikle yanınızda kuru üzüm, badem gibi ürünler bulundurup sabahları okulda rahatlıkla yiyebilirsiniz.

* Gainer gibi takviye ürünler de düzenli kullanımda ciddi kilo aldırır.
Merhaba söylediğinizi dikkate alıp yulafı 1.5 bardak yapmaya karar verdim kalori değeri iyi olsa da sanırım az kalıyordur öte yandan pirinç unu süt ve kakao aklıma yatmadı değil bunu not aldım bugün yarın deneyeceğim ama kuru üzüm badem vs. normalde de sevmediğim için pek katlanmak isteimyorum zaten çok hızlı bir şekilde kilo almak gibi derdim olmadığı için pek sorun olmayacaktır öte yandan takviye ürün için bilemiyorum bu tür şeylerin gelecekte zararını görmekten korkuyorum

kankam milshek tarzı yap ye yani blendır felan varsa evde kako olur muz çilek fıstık badem süt fıstık ezmesi bal bunları çek iç tadı mühteşem oluyor dene gör
blendır yok ama komşudan alır deneriz bakalım :)

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam ben cici bebeyle muzu eziyordum sonra süt yulaf karıştırıp beraber yiyorum benim için baya yararlı olmuşdu 50 kilodan 65 kiloya sporla beraber çıkmışdım kısa oldugum için benim için yeterli bir kiloydu

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
muzu ez çilek koy sütle karıştır ye

Üye
2 HİZMET YILI
muz kakao fşlan koy knk ama yulaf abartma sutde koy

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bal, akçaağaç şurubu veya stevia gibi doğal tatlandırıcılar kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...