Süper Üye
Alınmaz hocam çıkmışken iphone 14 al bence
tırcı tanıdığın varsa alınır da veya pasaport dediğin gibiAlınmaz kanka çıkış yılına göre bakarsan ve fiyat olarak min 12 pro falan mantıklı olur önerim
knk bu ekonomide zor ya adam kaçak soruyor sen 14 al diyorsun :dAlınmaz hocam çıkmışken iphone 14 al bence
knk tanıdık telefoncun varsa ondan sonra belirli miktar para veriyorsun 2 ay sa süresi geldiğin de yine ödüyorsun öyle ben ce almayın değmezYurt dışı iPhone 11 aldıktan sonra 4 ay kayıtsız kullanıyoruz, ondan sonra ne yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba veya almak mantıklı mı sizce?
knk yurt dışı telefonlar yasaklandı heraldehocam ımer alman gerekir ama o sistem kalktı diye biliyorum gine vergi alınıyor yani karsız![]()
ayn çalınma riskide varImeı almanız lazım ama iptal ettliler diye biliyorum mantıksız hocam
knk daha masraflı oluyor hesaplarsan her ay para ödeyeceğine ddirek pasaport attır yada direk sıfır alBir arkadaşım aldı 8000 ₺ gibi fiyata 6 ayda bir ödüyor sonra senelik 500 yada kalıcı atıyorlar ama mantık işimi bilmiyorum direk getirtip pasaport kaydı yaptırmak daha mantıklı ama oda baya para
kesinlikle katılıyorum faiz gibi birşey oluyor arkadaşımadn biliyorum hayla pişmanlığını yaşıyoruzun vadede zararlı çıkarsın çünkü hat uzatıyosun bi zamandan sonra fazladan ödiceksin alcağın fiyatan
Kaçak iphone 14 ve 11 arasında çok fark var mı hocam ekonomide sıkıntı var diyorsan niye iphone almaya çalışıyortırcı tanıdığın varsa alınır da veya pasaport dediğin gibi
Post automatically merged:
knk bu ekonomide zor ya adam kaçak soruyor sen 14 al diyorsun :d
If your economic situation is not good, you should look at whether it works or not, not whether it is good.becouse i phone is quite better than other phones
alınır knk ama bi tık sıkıntılarda yaşarsın ama sen yine türkiyeden alda tayibin yüzü gülsünYurt dışı iPhone 11 aldıktan sonra 4 ay kayıtsız kullanıyoruz, ondan sonra ne yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba veya almak mantıklı mı sizce?
knk kaçak telefonlar da parça değişmiş olabiliyor önermiyorum sıfır diye alsan bile farkında olmazsınKaçak iphone 14 ve 11 arasında çok fark var mı hocam ekonomide sıkıntı var diyorsan niye iphone almaya çalışıyor
ben de ondan bahseiyorum zaten knkKaçak iphone 14 ve 11 arasında çok fark var mı hocam ekonomide sıkıntı var diyorsan niye iphone almaya çalışıyor
knk onu iyi bir telefoncuya sormanı tavsiye ederimYurt dışı iPhone 11 aldıktan sonra 4 ay kayıtsız kullanıyoruz, ondan sonra ne yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan var mı acaba veya almak mantıklı mı sizce?