İphone telefonlar bence hızı vs. olsun çok hoşta çok fazla da kısıtlıyor herşeyiIMEI kaydı için ödenecek ücret genellikle operatörlere göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle kesin bir rakam vermek zor. Telefon önerisi olarak tabiki iphone öneririm
hocam ama çoğu yerde oluyor demişler plus, ultra gibi telefonlar için olmuyor diyolar hepgüncel telefonlarda s23 s22 gibi telefonlarda mumkün olmuyor malesef yurt içi almanızı taviye ederim
direnç olayını araştırıp öğrenmek lazım s24 için düşünmek lazım bakalım destek bulabilcek miyizMerhaba bazı android telefonlar direnç atılıyor bu ürüne sanırsam direnç kayıt yapılmıyor Server kayıt yapılıyor o da güncelleme ile silinen bir şey güncelleme yapmayı tercih etmiyorsan alıp server kayıt ile kaydedip kullanabilirsin. S23 alacağınıza s24 ultura alın 5,10k fiyat farkı var sadece arasında güzel telefon iPhone alıp kayıt uzatma ile ugrasamanı istemem veya kayıt için uğraşmanı istemem
Direnç atılmıyor bir atılsa bile önermem çünkü cihazı açıp içindeki bir parçayı değiştiriyorar koruma bandını söktükleri için geri yapıştırıyorlar mı bilmiyorum ama korunmasız oluyor server kayıt daha mantıklı geliyordirenç olayını araştırıp öğrenmek lazım s24 için düşünmek lazım bakalım destek bulabilcek miyiz
Hocam server kayıt için biraz bakındım mantıklı bir yöntem fakat benim elimde farklı bir imei bulunmuyor bu biraz sıkıntı duruyor öte yandan iPhone almayı isterim fakat bununda kayıt olayı yok mu imei gibiDirenç atılmıyor bir atılsa bile önermem çünkü cihazı açıp içindeki bir parçayı değiştiriyorar koruma bandını söktükleri için geri yapıştırıyorlar mı bilmiyorum ama korunmasız oluyor server kayıt daha mantıklı geliyor
server kayıt için sanırım bir telefonu feda etmek zorundayız bu telefon illa samsun olmak zorunda sanırım yanlış mıyımben 3 bin tl ye server kayıtlı ımeı attırdım istediğin kadar formatlayıp güncelleme yükleyebilirsin ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?