Onaylı Üye
anladım dostum teşekkürlerYurt dışından getirilen telefon btk sistemine resmi olarak imei kaydı yaptırdığında yurt içinde kullanabilirsin
Yani şöyle bir durum var dostum sen bu telefonu 8k ya aldın diyelim telefonun fiyatı misal olarak 15 k olsun, resmi imei kayıt işlemi tahminimce ya 5k yada 6k bir ücret tutar,hadi bu telefon sana 13k civarında geldi diyelim (imei vergisi ve telefon vergisi hariç)
Telefon değeri 15k diyelim
İmei yaptırdık ve vergisini düştük toplam 13k bayıldık
Cebine kalacak miktar 2-4 bin tl arasında bir miktar cebine kalır ama alacağın telefonun fiyatı kadar imei kayıt fiyatıda çıkar bunuda unutma dostum
iPhone alınmaz yurtdışı ama Xiaomi gibi telefonlar alınır 5 ay kullanır ımeı attırırsın ömür boyu kullanırsın.Yurtdışı ıphone alınırmı almayı düşünüyorum
çöpü çöp cihazları trden de alabiliriz, yurt dışına gerek yokiPhone alınmaz yurtdışı ama Xiaomi gibi telefonlar alınır 5 ay kullanır ımeı attırırsın ömür boyu kullanırsın.
Bu arada son yıllarda tüm markaları geride bıraktı Xiaomi nasıl çöp oluyo?çöpü çöp cihazları trden de alabiliriz, yurt dışına gerek yok
ucuz fiyat performans ürünü halk fakir, yeterli değil mi yani sence bunlar, ona bakarsan egea da bmw yi geride bıraktı, egea bmw den daha iyi bir araç olduğu için mi yoksa daha ekonomik olduğu için mi ?Bu arada son yıllarda tüm markaları geride bıraktı Xiaomi nasıl çöp oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?