Yurt dışına nasıl gidilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Amacım yorum kasmak değil, gerçekten yurt dışına gitmek istiyorum. Orta düzeyde İngilizce biliyorum ve dört alanda ustalığım var fakat sadece aşcılık belgem var. Aranızda çifte vatandaşlığı olan ya da bu işlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi ülkeye gitmek istiyorsun

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
yurtdisina gitmek istersem amerukaya gitmek isterdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ülkeye göre değişir nereye gideceksin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öğrenciysen vize çıkarıp gidebilirsin tabi belli bi süre şartıyla almanyaya ben 6 ay gittim almanyada 6 aydı öğrenci vizesi süresi,oturum alman için istediğin kadar durman için yani ya orda evli olman gerekli yada annen veyahut babanın orda yaşaması lazım yada ordaki bir şirketin seni kendi işçisi olarak göstermesi zorunda bunlar dışında oturum alman imkansız gibi bir durum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
başının ağrımaması için evlilik ile gitmen daha mantıklı olur diğer türlü zor, orda okula gidip orda okuyup çalışıp bir şirketin gözüne girersen o şekilde şirket seni işe alırsa okul bitiminde oturma izni alırsın ve 5 sene içinde de vatandaşlık alabiliyorsun çoğu ülkede fakat isviçrede durum daha da karışık

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Artik elini kolunu sallayani almiyorlar yatirim yapmalisin veya sponsor bulmalisin bunlarin da cok zor oldugunu goz onune alirsak gidemezsin anca bi kari bulursun onla evlenirsin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
evlilik ile gitmek mantıklı olur ama boyle güzel ilişkinizin olması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...