Seçkin Üye
880 civarı gelicekparanın miktarına göre değişir hocam yurt içinde bile para gönderimi uzayabiliyor. eğer bir sorun olursa zaten banka sizinle iletişime geçer
880 civarı gelicekparanın miktarına göre değişir hocam yurt içinde bile para gönderimi uzayabiliyor. eğer bir sorun olursa zaten banka sizinle iletişime geçer
hızlı alabilmem için bir yöntem biliyomusunuzyüksek bir meblağ gelecek ise banka parayı geç yollayabilir
miktarı az olan dolar ve euro cinsinden olan para birimleri fast ile gönderildiğinde hesaba direk geçer sıkıntı yapmaz
hızlı alabilmen içi banka 24 saat onayı gerekli yurtdışı trasfererindehızlı alabilmem için bir yöntem biliyomusunuz
ya steam kodu gönderse orda eşyayı alıp satsam daha hızlı olabilir mi ama steam para kodu nasıl olacak bilmiyorum
union west ne kadar vergi alıyor baktın mı , 7.6k dolar transferine 200 dolar vergi alıyorduhızlı alabilmem için bir yöntem biliyomusunuz
ya steam kodu gönderse orda eşyayı alıp satsam daha hızlı olabilir mi ama steam para kodu nasıl olacak bilmiyorum
dolar knk880 civarı gelicekse bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum dostum içini ferah tutabilirsin
işte ondan dolayı steam koduna önüştürmek istiyorumBanka çok yüksek miktarda kesinti yapabilir haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?