Yurt Dışından Gelen Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba yurt dışından gelen ios bir telefonum var biraz araştırdığıma göre 1800 tl ücretini ödemen başka yollardan açanlar varmış bunun doğruluğu nedir.
yada daha önce bu ödeme açtırma işlemini yapan oldumu pasaporta varsa yardımcı olabilir mi

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimal böyle bir şey yok knk tek olma ihtimali bir akraban getirebilir

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka vergisi çok bi tanıdığın varsa anca öyle oda sınırlı

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
parayı veren düdüğü çalar kanka yok öyle bir yol

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benimde yurt dışından gelen telefonum var. Doğru açmak için passaport kaydı yaptırman gerek hattınıda kimin passaportuna yaptıysan onun üzerinden hat alman gerek yoksa hatın çalışmaz gelelim kaçak yollardan imei kaydına

Telefonun android olsa atılırdı, İOS işletim sistemine 1800 TL vermeden atamazsın. Androidlere bile her telefona atılmıyor kaçak imei.

İyi günler dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yurt dışından geleli 120 gün olduğu için parayı verip düdüğü çalamıyorum işin kötü tarafı 120 gün geçince telefon kaydı almıyorlar :kappajail:
Ki arkadaşlar IMEI kopyalama yazarsanız bu işin çok rahat yapıldığını görürsünüz yaşadığım şehirdeki telefoncular android cihazları çok rahat 100 tl ücrete açıyor ama ios açamıyorum diyor işin kötü tarafı pasaportumada işletemiyorum :kappajail::kappajail::kappajail::kappajail::kappajail::kappajail:

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yurt dışından geleli 120 gün olduğu için parayı verip düdüğü çalamıyorum işin kötü tarafı 120 gün geçince telefon kaydı almıyorlar :kappajail:
Ki arkadaşlar IMEI kopyalama yazarsanız bu işin çok rahat yapıldığını görürsünüz yaşadığım şehirdeki telefoncular android cihazları çok rahat 100 tl ücrete açıyor ama ios açamıyorum diyor işin kötü tarafı pasaportumada işletemiyorum :kappajail::kappajail::kappajail::kappajail::kappajail::kappajail:
İOS İşletim sistemine passaport kaydından başka atılmıyor konuna mesaj attım orayı okumanı öneriim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.3 KB · Görüntüleme: 39
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Telefonum kapanmasına rağmen açtırdım, İOS'larda nasıl işliyor bilemem galiba biz vergi dairesinde 500TL yatırmıştık 24 saat içerisinde açıldı

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir yabancı akrabanın telefonu olarak gösterebilir buda max 2 sene olarak belirlendi ondan sonra yine mecburi olarak kayıt parası odemen gerekecek yani artık yurtdışından telefon getirmek mantıksız iphone 11 haricinde

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka öde tanıdıgın varsa mümkün olabirlr yoksa sıkıntı olur srnin için

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Artık 1800 TL ödemek yetmiyor kimin pasaportuna kayıtlı ise sadece o kullanabiliyor. Yani tek bir hat ile çalışıyor. Bildiğim kadarıyla

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Pasaportun varsa 1500₺ ye açtırabilirsin yoksa başkası daha faZla ister

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka istersen para ödemende kullanabilrsin fakat telefon bir operatöre bağlanmaz yani int kullanamazsın (mobil veri)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka istersen para ödemende kullanabilrsin fakat telefon bir operatöre bağlanmaz yani int kullanamazsın (mobil veri)
arama ve veri kullanmadıktan sonra telefon ne işeme yarar çöpe atarım daha iyi :brainfree:

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 yıl önce yurtdışından gelmişti telefon akrabalarımın pasaportuna kaydettirdi öyle açıldı ayrıca daha önce yapılmış pasaportun üzerinden belli bi zaman geçmesi lazım ve sınırı var vede 2 yıl içinde giriş çıkış yapılmış olması lazım diye hatırlıyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
yurtdışı getiren 1800 tl imei ücretli tabidir.
imei klonla yapmak sahibi hariç hepsi kapatılacak.
120 gündür imei kayıt yapmazsa şebeke sinyal gider!
başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...