İOS İşletim sistemine passaport kaydından başka atılmıyor konuna mesaj attım orayı okumanı öneriimYurt dışından geleli 120 gün olduğu için parayı verip düdüğü çalamıyorum işin kötü tarafı 120 gün geçince telefon kaydı almıyorlar
Ki arkadaşlar IMEI kopyalama yazarsanız bu işin çok rahat yapıldığını görürsünüz yaşadığım şehirdeki telefoncular android cihazları çok rahat 100 tl ücrete açıyor ama ios açamıyorum diyor işin kötü tarafı pasaportumada işletemiyorum
Yurt dışından geleli 120 gün olduğu için parayı verip düdüğü çalamıyorum işin kötü tarafı 120 gün geçince telefon kaydı almıyorlar
Ki arkadaşlar IMEI kopyalama yazarsanız bu işin çok rahat yapıldığını görürsünüz yaşadığım şehirdeki telefoncular android cihazları çok rahat 100 tl ücrete açıyor ama ios açamıyorum diyor işin kötü tarafı pasaportumada işletemiyorum
arama ve veri kullanmadıktan sonra telefon ne işeme yarar çöpe atarım daha iyikanka istersen para ödemende kullanabilrsin fakat telefon bir operatöre bağlanmaz yani int kullanamazsın (mobil veri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?