Süper Üye
Bende araştırdım ama daha bir şey bulamadım ondan buraya konu açmak istedim bilen birileri vardır diyeHocam isimsiz para gönderme olduğunu sanmıyorum, ama yine de biraz araştırırsanız güzel olur. Çok istiyorsanız bynogame gibi bağış sistemlerini kullanıp ismi saklayıp bağış şeklinde para gönderip alabilirsiniz. (BynoGame yurt dışı çalışıyor mu bir fikrim yok)
Her şekilde isim görünüyor bunun için paytr papara kullanılabilirHocam isimsiz para gönderme olduğunu sanmıyorum, ama yine de biraz araştırırsanız güzel olur. Çok istiyorsanız bynogame gibi bağış sistemlerini kullanıp ismi saklayıp bağış şeklinde para gönderip alabilirsiniz. (BynoGame yurt dışı çalışıyor mu bir fikrim yok)
Paparada da gözüküyor para gönderirken. PAYTR hakkında bir bilgim yok ama hocamHer şekilde isim görünüyor bunun için paytr papara kullanılabilir
papara mı yazmışım pardon inanial yazıcaktım kafa karışmışPaparada da gözüküyor para gönderirken. PAYTR hakkında bir bilgim yok ama hocam
Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım var ininal hesabına para transferi yapamıyor ne yazık ki türk vatandaşı olmadığı sürece ininalda olmaz gibipapara mı yazmışım pardon inanial yazıcaktım kafa karışmış
valla kral araştırdım biraz ama böyle bişey yapamazsın gibi duruyorBeyler yurtdışından alıcağım para var haftalık olarak alıcağım bu parayı ama isim soyisim filan bilgi vermeden almak istiyorum sadece hesap numarasıyla ya da farklı bir şekilde nasıl alabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi
Kripto alır kendi parasıyla yurtdışından sende türkiyedeki borsaya aktarıp çekersinBeyler yurtdışından alıcağım para var haftalık olarak alıcağım bu parayı ama isim soyisim filan bilgi vermeden almak istiyorum sadece hesap numarasıyla ya da farklı bir şekilde nasıl alabilirim bilgisi olan yardım edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?