Yurtdışına çıkıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar,
Bir süredir aktif değildim (Takip eden ve merak eden de yoktur zaten.) Bunun sebebi canım, bitanem, ilk göz ağrım olan monster bilgisayarımı satmış olmam ve bir süredir sezonluk işte çalışmamdır. Ne yazik ki bilgisayarımı satmamın üzüntüsünü kimse anlamadı. O benim cocugumdu zor günlerimde uzuldugum zaman sığınacak bir liman olmasıydı onu onemli kılan. Evladım gibi ilgilendim tamirini bakımını yaptım. Ama ne yazik ki parasizlik onu benden aldı.
Neyse bu haftadan itibaren fransaya abimin yanına gitmek icin hazırlıklara basliyorum. Orada bir sure çalışıp fransiz vatandasligini almak ve buraya gelip is kurmak istiyorum. Buyuk küçük demeden tavsiyelerinizi ve taziyelerinizi ilgiyle okuyacağım.

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Zamanında ablamın vizesi sayesinde Amerika'da iş bulma fırsatı buldum. Orada biriktirip buraya geldim. Büyük hata... gittin mi mümkünse geri gelmemen lazım. Burada işler karışık biliyosun bro. İş açsan da batıcak zaten pandemiden çoğu iş yeri batma derecesine geldi. Açıkcası gidebiliyorsan git. Geri de gelme bro yaşa orda kur hayatını. Aslanlar gibi de yaşarsın.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba dostum öncellikle hem üzüldüğümü hem sevindiğimi belli etmek isterim eşyalarımıza çok bağlıyız özellikle bilgisayar ve telefonlarımıza.Maddi açıdan çekilen sıkıntılar nedeniyle bilgisayarını satman gerçekten üzücü ancak bunun sonucunda Fransaya gidiyor olman da bir hayli sevindirici bir haber.Sana tavsiyem yurtdışına çıktıktan sonra her şeyin ilgini çekicek olması ancak gereksiz hiçbir şeyi almaman para çok değerli zor kazanılıyor umarım bir gün monsterına değil de daha da üst bir modeline kavuşursun sağlıcakla kal şimdiden hayırlı uçuşlar <3.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Zamanında ablamın vizesi sayesinde Amerika'da iş bulma fırsatı buldum. Orada biriktirip buraya geldim. Büyük hata... gittin mi mümkünse geri gelmemen lazım. Burada işler karışık biliyosun bro. İş açsan da batıcak zaten pandemiden çoğu iş yeri batma derecesine geldi. Açıkcası gidebiliyorsan git. Geri de gelme bro yaşa orda kur hayatını. Aslanlar gibi de yaşarsın.
Vatandaşlığı alıp dönmek istiyorum her halukarda açık bir kapı olacak. Lakin kiz arkadaşım burada malum yaş geçiyor evlilik olaylari falan yaklaşıyor. Burada is kurmak daha kolay aslında. Bir de her ne kadar beni ilallah ettirse de yine de ulke icin çalışmak istiyorum. Bakalım daha önümüzde zaman var düşünmek için

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
konuyla alakasız ama memur çocukları yeşil pasaport alabiliyormuş galiba öyle bir şey duydum bi bilgin var mıdır kendine dikkat et hacım umarım hayrını görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba dostum öncellikle hem üzüldüğümü hem sevindiğimi belli etmek isterim eşyalarımıza çok bağlıyız özellikle bilgisayar ve telefonlarımıza.Maddi açıdan çekilen sıkıntılar nedeniyle bilgisayarını satman gerçekten üzücü ancak bunun sonucunda Fransaya gidiyor olman da bir hayli sevindirici bir haber.Sana tavsiyem yurtdışına çıktıktan sonra her şeyin ilgini çekicek olması ancak gereksiz hiçbir şeyi almaman para çok değerli zor kazanılıyor umarım bir gün monsterına değil de daha da üst bir modeline kavuşursun sağlıcakla kal şimdiden hayırlı uçuşlar <3.
Yanımda olduğun ve güzel kelimelerin için teşekkür ederim. Yurtdışı malum her şey beklenir. Dediğin gibi para kolay kazanilmiyor ama bunu birinin telkin etmesi daha etkili oldu tabi :)
konuyla alakasız ama memur çocukları yeşil pasaport alabiliyormuş galiba öyle bir şey duydum bi bilgin var mıdır kendine dikkat et hacım umarım hayrını görürsün
Evet yeşil pasaport alabilmek icin 24 yas veya memur çocuğu olmak gibi kriterleri vardı. Ama ben bunlara uymuyorum. Bunun yaninda bir tek abimin fransiz vatandasi olmasi işlerimi kolaylaştırıyor.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
üzüntünü anlıyorum hocam. fakat bu üzüntü uzun vadede sana çok fazla getirisi olacak bir atılım için gereken kaynağı sağladı. bunu birde böyle düşün..

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim bence üzülme 1 monster gitti 5 monster daha fazlasi gelir ordan keşke imkanımız olsa bizde çıkabilsek işsizlik hayat çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
elindeki fırsatı iyi değerlendir internette detaylı bir şekilde araştır gidene üzülme geleceğe sevin elindeki fırsat dediğim gibi çok iyi bir fırsat

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum senin adına sevindim. Geçen sene 1 ay kadar amerika/los angeles'ta kalma fırsatım oldu sana tavsiyem şudur; Vatanını her ne kadar sevsen ve bırakamazsan da buna kız arkadaşın da dahil. Hep kendin için çabala ve kendini tatmin et. Hiç bir şey kendinden önemli değil bu dünya da ve imkanın varsa bir daha buraya uğrama bile. Birikim yapıp buraya gelsen olacak olan ne biliyor musun? 3 5 yıl sonra tekrar parasızsın. Sana hayırlı yolculuklar diliyor bi daha da gelmemeni umuyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum fransaya gidersen geri gelme kur hayatı isini gücünü bak dalgana
Bende pasaport çıkarıp gitmiştim gezmeye 1 ay kaldım ama memleketten de kopma çalışacaksan git çalış derim abin senin için büyük bir fırsat orada

Üye
5 HİZMET YILI
Ne mutlu sana gençliğin kurtuldu dostum keyfini çıkar.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
fransadan tr ye sakın dönme... tek tavsiyem budur TÜRKİYE'de yaşanmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bende motoru satıp kanadaya gideceğim fakat ülke sınırlarını açmıyor covid yüzünden

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu hafta ben de ilk monster bilgisayarımı aldım ve 1 hafta içinde tıpkı senin söylediğin gibi bağlandım ancak ben de sanırım askeri okula gideceğim ve bilgisayarımdan aylarca uzak kalabilirim çok özleyeceğim ben de onu seni çok iyi anlıyorum kardeşim bu arada yolun açık olsun inşallah gönlünce olur her şey.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Üzülme kanka yurtdışına gitmek için evini satman gerekiyorsa evini bile sat orda 10 gün çalışıp monsterdan daha kral pc alırsın zaten

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çoğu İnsanın Hayali Git ve Birdaha Dönme Ne Kadar Vatan Sevgisi Olsada Ekonomi Gözler Önünde Yaşama Zorluğuda Aynı Şekilde Yolun Açık Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...