Vatandaşlığı alıp dönmek istiyorum her halukarda açık bir kapı olacak. Lakin kiz arkadaşım burada malum yaş geçiyor evlilik olaylari falan yaklaşıyor. Burada is kurmak daha kolay aslında. Bir de her ne kadar beni ilallah ettirse de yine de ulke icin çalışmak istiyorum. Bakalım daha önümüzde zaman var düşünmek içinZamanında ablamın vizesi sayesinde Amerika'da iş bulma fırsatı buldum. Orada biriktirip buraya geldim. Büyük hata... gittin mi mümkünse geri gelmemen lazım. Burada işler karışık biliyosun bro. İş açsan da batıcak zaten pandemiden çoğu iş yeri batma derecesine geldi. Açıkcası gidebiliyorsan git. Geri de gelme bro yaşa orda kur hayatını. Aslanlar gibi de yaşarsın.
Yanımda olduğun ve güzel kelimelerin için teşekkür ederim. Yurtdışı malum her şey beklenir. Dediğin gibi para kolay kazanilmiyor ama bunu birinin telkin etmesi daha etkili oldu tabiMerhaba dostum öncellikle hem üzüldüğümü hem sevindiğimi belli etmek isterim eşyalarımıza çok bağlıyız özellikle bilgisayar ve telefonlarımıza.Maddi açıdan çekilen sıkıntılar nedeniyle bilgisayarını satman gerçekten üzücü ancak bunun sonucunda Fransaya gidiyor olman da bir hayli sevindirici bir haber.Sana tavsiyem yurtdışına çıktıktan sonra her şeyin ilgini çekicek olması ancak gereksiz hiçbir şeyi almaman para çok değerli zor kazanılıyor umarım bir gün monsterına değil de daha da üst bir modeline kavuşursun sağlıcakla kal şimdiden hayırlı uçuşlar <3.
Evet yeşil pasaport alabilmek icin 24 yas veya memur çocuğu olmak gibi kriterleri vardı. Ama ben bunlara uymuyorum. Bunun yaninda bir tek abimin fransiz vatandasi olmasi işlerimi kolaylaştırıyor.konuyla alakasız ama memur çocukları yeşil pasaport alabiliyormuş galiba öyle bir şey duydum bi bilgin var mıdır kendine dikkat et hacım umarım hayrını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?