Yurtdışından ürün getirteceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, ben bu ay içerisinde Dubai'ye gideceğim ama bir sorum olacaktı. Dubaideki laptop fiyatları üllemize göre daha ucuz, oradan bir laptop almayı düşünüyordum ama gelirken bu laptop için gümrük vergisi öder miyim kutusunu açıp valize koyacağım anlaşılır mı gümrük vergisi alırlar mı?

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam anlaşılır gümrük vergisi alırlar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Seve seve alırlar hocam senden o vergiyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aldığın ürün 430 avro yu geçmiyor ise vergi ödemezsin fiyatı 430 avro yu geçiyor ise

6091 TL + 10 ile 20 avro arası bir trt bandrol parası alırlar.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben bu ay içerisinde Dubai'ye gideceğim ama bir sorum olacaktı. Dubaideki laptop fiyatları üllemize göre daha ucuz, oradan bir laptop almayı düşünüyordum ama gelirken bu laptop için gümrük vergisi öder miyim kutusunu açıp valize koyacağım anlaşılır mı gümrük vergisi alırlar mı?
tabiki alırlar.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bilgim yok ama benim şahsi malım dersen getirebilirsin diye biliyorum 1tane olmak şartıyla IDK bunu yapan birine sormak en mantıklsı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aldığın ürün 430 avro yu geçmiyor ise vergi ödemezsin fiyatı 430 avro yu geçiyor ise

6091 TL + 10 ile 20 avro arası bir trt bandrol parası alırlar.
başka forumlarda kutusundan çıkarıp valizinize koyarsanız şahsi malım derseniz bir şey anlamazlar diyorlardı şimdi ikilimde kaldım kesin bir bilgi yok dimi

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Laptop konusunu bilmem ama telefon getirebilirsin 1 tanesini kayıt ettireceksin diğer telefonları üstünde kaçak geçireceksin bi an gözlerine çarpıp gel bi üstünü arim demezse şanslıın

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam kaçışı yok illa vermek zorundasın ki zaten yine tr den ucuza gelir ürün

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gümrük kısmını kesinlikle cok detaylı arastır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gümrük vergisini ödemene rağmen türkiyeden daha ucuz fiyata alıyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kutusundan çıkarıp kendi şahsi cihazin gibi yanında tasirsan vergi vs. alınmıyor diye biliyorum. sadece yurt dışından kargoyla gelen ürünlere alınıyor sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şahsi ürün olduğu için almazlar. 2 tane getirirsen yine almazlar. 3. ye alırlar. Sen zaten alırken o ülkede vergini ödüyorsun hatta tax free yaparak hava alanında ödediğin vergini de geri alırsaınn

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
şahsi ürün olduğu için almazlar. 2 tane getirirsen yine almazlar. 3. ye alırlar. Sen zaten alırken o ülkede vergini ödüyorsun hatta tax free yaparak hava alanında ödediğin vergini de geri alırsaınn
öyle yapmayı düşünüyorum kutusundan çıkarıp şahsi ürünüm gibi yapmayı düşünüyorum ama bazıları yine de vergi ödersin diyo nereden anlaycaklar ki ürünün oradan aldığımı?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam alabilseler uçan kuştan alırlar seve seve alırlar telefon olsa yeliş pasoporta kayıt etirip getire bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam alabilseler uçan kuştan alırlar seve seve alırlar telefon olsa yeliş pasoporta kayıt etirip getire bilirsin
sağolasın şimdi şahsi ürünüm gibi göstermeye çalışsam bir de kaçakcılıktan ceza yerim en iyisi vergisini ödemek gibi

DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
tanıdıgım herkes dubaiye gidiyor ne var orda anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...