YurtiçiKargo Kullanmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler. Sakın. Hata yapıyorsunuz. evimin yakınında var. abi böyle birşey yok. kutular havada uçuşuyor. kimse de şeyine sallamıyor. anlamıyorum nasıl?
kimsenin umurunda değil orada bin liralık ürünler bile var. şahsen ben. 800 liralık bir kulaklık söylemiştim. pişman oldum. çok korktum birşey olacak diye kulaklığa ve gidip kendim aldım şubeden.
arabadan dükkanın içine. dükkanın içinden arabaya fırlatıyorlar.
giphy.gif
ben kıyafet tarzı şeyler aldığımda tercih ediyorum çok haklısın

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Rezalet gerçekten hiç almaları yok dikkatsiz ve pervasızca calisiyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mng ve aras kargoyu öneririm işlerini iyi yapıyorlar

Kuşlar neden uçar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bizim burada da 10m den fırlatıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
genelleme yapmadan yorum yapmak daha iyi ustam cünkü herseyde herkezde olddugu gibi hermeslekte sorumsuz kisiler olacaktır muhakkak ama genelleme dogru olmaz

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
şu kargo bu kargo demicem,genel olarak hepsinde bir problem oluyor ama yurt içi bu işin zirvesi aynen kardeşim

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum fakat çoğu e-ticaret sitesi maalesef yurtiçi kargo ile çalışıyor..

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ürenlere değer vermiyorlar işlerini özenle yapmıyorlar bencede kullanmayın. Bir Klavye oldum baya pişman oldum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kargi sirketlerinin hepsi ayni. Ama calisanlarin sucu yok. Cogu calisani asgari ucretle calisiyorlar. Ister istemez vurdum duymazlik oluyor calisanlarda.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
o kdar alısverıs yaptım butun urunlerımın cogu yurtıcı kargoyla gerceklestı ama ben en ufak bır sorun yasamadım acıkcası.senınkı sanssızlık olmus

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
kargo şirketlerinin hemen hemen hepsi aynıdır o havada uçuşmalar falan yani ama yinede en iyisi mng diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hiçbir kargo şirketi genel manada kullanılamaz değildir. her insan bir değil ki komple firmayı silip atalım. her şubede her şehirde ve her firmada kaypak insanlar mevcuttur. bu insanlar yaptıkları işleri sevmezler ve sadece mecbur oldukları için çalışırlar. insanların malları onlar için önemli değildir. bu asalak türündeki insanlar her firmada, hayatın her noktasında mevcuttur. doğal seçilim iyidir fakat bu asalaklar kısırlaştırılmalıdır.

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hiçbir kargo şirketi genel manada kullanılamaz değildir. her insan bir değil ki komple firmayı silip atalım. her şubede her şehirde ve her firmada kaypak insanlar mevcuttur. bu insanlar yaptıkları işleri sevmezler ve sadece mecbur oldukları için çalışırlar. insanların malları onlar için önemli değildir. bu asalak türündeki insanlar her firmada, hayatın her noktasında mevcuttur. doğal seçilim iyidir fakat bu asalaklar kısırlaştırılmalıdır.

Katılıyorum dostum tamamen şans işi her sektörde olduğu gibi çürük elmalar maalesef var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...